Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spremite se libjci, stizu zlatne kasike..
Kakav god da je bio nije zasluzio smrt kao pas na ulici od podivljale mase.
Es-selamu \'alejke ejjuhe-nnebijju ve Rahmetullahi ve Berekatuhu.Neka ti je na najvišem mestu Džamahirije Tvoj Marabu, kojeg će da sagleda cela Islamska Afrika i svi mi istinoljubci, ma koje vere bili.Pukovniče Saha!
tako bude kad se vjeruje i saradzuje sa onima koji sa dzavlom posla imaju. \"PREGOVARAJ I SA CRNIM DZAVLOM ALI NE RATUJ.\"A IMA I ONA : KO SA DZAVLOM TIKVE SADI OD GLAVU MU PUCAJU.DZAVLU-LUCIFERU SE NIKADA NE VJERUJE,A SRBIN MU BIO DOBAR PRIJAZTELJ UVJEK..
Ovako su i Zmaja od Bosne, kapetana Gradaščevića, ponizili i pridavili u Stambolu. Odmah da se vrate njegovi ostaci u Bosnu!
Ne mogu odoljeti a da ne ponovim ove rijeci..... \" KAD BUDU SPOMINJALI NJEGOVO IME,USTAT\'ĆE I STAVIT\'RUKU NA SRCE...\" Govorniku svako postovanje.! 1
pOSLIJE OVOG NE VJERUJEM DA POSTOJI MUSLIMAN A JOIŠ MANJE DA POSTOJE LJUVBAV MEDJU MUSLIMANSKIM ZEMLJAMA SAMO INTERESI
treba vama staviti na vlast slobu opet i njegove pse u bosni pa cete plakati i kukati za nato pomoci kao i nedavno nezahvalna stoko.
Dobro će ovo zapadni lešinari da naplate.Ne treba puno razbijati glavu o tome ko je ovdje u pravu.Dovoljno je viditi čiju stranu podržava najveća teroristička organizacija Nato.
vidi mu skanju,isti aca lukas kada usmrkne po kile...
najbolje je nedavno napisao neko od komentatora: PRAVIT\'ĆE LIBICI NJEMU BISTE OD BLATA... a ja dodajem: KAD BUDU SPOMINJALI NJEGOVO IME,USTAT\'ĆE I STAVIT\'RUKU NA SRCE...
bitno da je dobio glogov kolac u pakšu.
Mogu oni njega sada pro.klinjati koliko hoce i navoditi koliko je los bio, ali su ga sa onakvim podmuklim i krajnje hladnokrvnim ubo.jstvom \"na pravdi Bo.ga\" bez ikakvog suđenja ili slično učinili ni manje ni više nego ŠEHIDOM! A to ce im Dragi B.og naplatiti: Ub.ij jednog neduznog insana, kao da si ub.io ČITAVO ČOVJEČANSTVO! A da ne spominjem kaznu radi \"bratimljenja\" sa cionističko-imperijalističkom bagrom i sjeverno-atlantskom terorističkom organizacijom (aka NATO)!!!
@Hhhhhhh Dje ti zivis haveru??? U kojem si ti svijetu??? Raspitaj se malo kako je bilo u Libiji prije. Procitaj sta, svega ti, pa onda komentarisi. I isto se raspitaj malo bolje o znacenju rijeci diktator i rijeci demokratija. U BiH nije ni jedno, ni drugo .. Nego Bog dragi zna sta je vec..
Gadafi, to majka vise ne poradza to se vise ne dogadza. Bio bi ponosan da imam ovakok vodzu sa mudima
zeljo-sarajevo 1:0
Pa sto zalite jednog kretena i diktatora?Pa on je pokrao cijelu drzavu,postavio svu mogucu rodbinu na polozaje,zabranio bilo kakvu opoziciju,uzeo sebi milijarde....sto ga zalite i za sto kukate kad sada vec imamo tu situaciju u BiH!Saka elite i odabranih vodi dtprzavu...klanovi...a narod nema posla niti love... Imate ono za cim kukate!Razne Izetbegovice,Brankovice........... Ali posto branite Gadafija apsoluno niste bolje ni zasluzili!Dabogda svi propali kao sto je i on zavrsio!