Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mikac je hrabar ali iza compa,izadji na ulicu pa to reci jadu jadni...stice te bozja ruka svakako...
@Zivko Josilo: Kako bolan ni u džep ni iz džepa. Pa sad će početi fašističkonacionalistička masturbacija u komentarima. Mora se narod negdje istresti. Ovo je baš dobro došlo. Bolje nego da je članak o Džeki ili FK Partizanu;)
Ma kako si samo hrabar!! Šteta što si glup.
Jadan je taj Zapad. Toliko se boje muslimana i njihove vjere i odanosti Gospodaru svih svijetova. Evo, citam da su rejting agencije i Spaniji snizili rejting. Ono, cemu se Zapad nekad hvalio, tj. ekonomskom stabilnoscu i \"bogatstvu\", sada polako propada. Pravi muslimani znaju da se jedino mogu uzdati u vjeru i u Gospodara. On kako odluci, tako bude. Vecina Zapadnjaka nema iskren pristup prema vjeri niti su, po mom skromnom misljenju, pravi vjernici (onako kako Biblija ili Tora to zahtijevaju). Ovo s karikaturama samo je dokaz koliko su spustili svoju granicu ljudskog morala. Nije sve u novcu, to ce njima valjda jednog dana biti jasno. Ja im zelim najbolje, samo neka druge ljude puste na miru. Nismo svi isti!
pa se onda cude odakle terorista i sl.sami su krivi i zasigurno ce dobiti racun za ovo,pa ko ziv ko mrtav...
Mrzim svjetsku politiku, jer se nista ne dešava slucajno
Hajmo raja jeftino danskih zastava žene gaća čarapa
Hajmo mi da se drzimo nasih problema , recimo kao siromastvo , nezaposlenost ostale bitne stvari , a sto se tice , muhija i ise da ih ostavimo na miru . Danci stampaju, znaci Danci rade, ljudi kupuju znaci imaju novca. a mi ni za kifle.
Sve bi se brzo riješilo da Saudi nisu cionisti.