Komentari (329)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast
pa haj da vidim ko će zabraniti da se nikab nosi... mogu samo pisati kazne koje nikada neće biti plaćene.
@sarayevo1 "...i da ne zabranjuje nošenje marama, turbana ili tradicionane jevrejske kapice." ; dovoljno si pametan da skontas da se to nikad nece desiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Islam i sve što ide uz Islam, zadnji period se praktično pokazao kao vrlo invazivna religija u Europi i očigledno je da su i najtolerantnije države izgubile strpljenje, pa lagano tome staju u kraj!
vjerski ratovi su neminovnost
Naravno, svaka cast. Vidi se da je to jedna uredjena zemlja, zemlja koja se ne prilagodjava kako vjetar puse. Dankinja ce se, kad ode u Saudijsku arabiju, pokriti ako to nalaze zakon te zemlje i postivat ce pravila zemlje domacina. Medjutim, ne mozes doci u jednu Dansku, gdje su zene svecenice u crkvama, gdje se homo parovi vjencavaju i hodati okolo kao nindza, jer je drustveno neprihvatljivo. To moze samo u Bosni.
koliko vidim u saudiji i danskoj isto dodje, samo u bosni postoji sloboda oblacenja
@WalterW Kako postoji? Nindza moze uci u banku i statu u red. Ja kad udjem sa fantomkom na glavi u banku, alarmi se pale. Haj ti sad meni reci koja je razlika izmedju nindze i mene s fantomkom na glavi i sto se na mene pali alarm, a na nindzu ne?
Skini burku, ajdemo na žurku?!
Kako sotone i pedofili koji upravljaju svijetom zabranjuju vrijednosti familije,postenja,cednosti,morala a propagiraju pedofiliju,homoseksualizam,alkoholizam,narkomaniju,prostituciju,i sve razvratnosti koji su u suprotnosti bozijih zakona.Zivimo u zadnjim vremenima a brzo ce doci kad ce se na ulici opciti javno kao sto to magarci rade.
ma nije to drug, vec si samo ti malo malo glup
Bravo za Dansku. Pa pogledajmo samo nase lijepe bule po Sarajevu. Gorde, ponosite, skromno nasminkane, svilena marama, mala petica, nista golo i miscom mirisu kad prodju. I onda vidim Arapa od frtalj tone kako se gega kroz Ferhadiju a za njim (na 5 m odstojanja) 4 zene (predpostavljam) nindze kako pucaju selfudine na sve strane. Paleozoik! :-)
Šta je slijedeći korak? -Zabrana hidžaba, pa da sve žene budu nemoralne a mnoge i kurve?
Njihova drzava njihova pravila, kome se ne svidjaju pravila iste samo je zaobidje, u danasnjem svijetu svako moze naci svoje mjesto, ima S. Arabija, Qatar i slicno i svi sretni i zadovoljni.
Musliman sam i sve to stoji ali treba razumiti ove evropske zemlje koje imaju problema sa teroristickim napadima da je ok zabraniti prekrivanje lica..
Ako kao društvo počneš braniti ljudske slobode zbog strahova od 0,0001% svijeta onda otvaraš vrata da se svašta zabrani. Postoji cijena slobode a na društvu je da se bori protiv zla
ja mislim da ove balinkure pokazuju i previse dajte im suncane naocale,...evo meni se qurac dig'o kad sam joj vidio oci kroz one proreze. ...eh,..yebem li vam mater onu balijsku zatucanu...poserem vam se na religiju
Naše ninđe rado daju minđe!!!
@srbizacijaVlaha Posto vidim da si moj obozavatelj i pratis svaku moju rijec, reci cu ti da ne volim nikakvo vezivanje, volim biti slobodna zena, u svakom smislu tih rijeci. A ti nisi nikad umocio ni u zensko spolovilo a kamo li probao uskocu drugih dijelova. Desanka ti je najbolja prijateljica.😂
@srbizacijaVlaha Kako postiš, kad čitav dan nemilice jedeš govna? Hehehehe....
@srbizacijaVlaha Da, tuce me al' vodi racuna da me ne udari u glavu. Da mogu u ured bez plavih podljeva, da svi i dalje misle da sam najsretnija zena na svijetu. A bitno mi je da koristi kondom dok guzi ljubavnicu, ipak vodi racuna da ne fasujemo HPV. Zadovoljan si? Isuse, sa kakvim se ja retardima raspravljam.😅
@srbizacijaVlaha kako si samo duhovit. I kulturan. Divlji balkanjezerski dziberu...
@srbizacijaVlaha ...majmune futrovani
Ne kontam šta fali ovoj ljepotici na slici. Baš su ovi europljani zadrti.
Svaka čast... Ako se neko plaši da mu žena ne izazove strast neka sebi prekrije oči...!
Ooojjjj jeste strašna brrr...
@srbizacijaVlaha Samo ti broji, i milioniti put cu ponoviti da ne zelim ni pokusati shvatiti ovako nesto. Umotati zenu u sator? U biti, ne solidarisem se sa zenama koje trpe bilo sta. Prezirem ih, tako da tvoju zadnju recenicu necu ni komentirati.
@srbizacijaVlaha To što mu je žena zamotana ne znači da se ne kurva gluperdo... Na žalost nošenje nikaba pokazuje koliko su žene podložne ispiranju mozga..
Ne znam za vas, ali zene koje nose burku ili nikab izazivaju kod mene strahopostovanje. Nisam neko ko to propagira, ali postujem tu odluku neke djevojke ili zene sto to nosi. Znam da cu imati masu dislajkova, ali ako cemo pravo, u licu je ljepota, a ako lice ne vidis, ne znas sta se krije iza i kad pricas sa tom osobom osjetis neko strahopostovanje.
Prvo to da je izbor, ne moram to puno ni osporavati, to je nauceno i nametnuto od rodjena, samo iluzija izbora... Drugo, strahopostovanje ako ne znas s kim pricas, mozda strah da se ne raznese, al postovanje??? Pa valjda ljudi trebaju zasluziti postovanje?? Trece, zene se zamotavaju da ne bi dovele muskarce u iskusenje.. kolko je to s.ebano da se zene moraju zamotavati zato sto se "vjernici" ne mogu kontrolisati???
@secondtonon3 Kad sa nekom ljepoticom pricas, sigurno razmisljas normalno dok pricas sa njom...malo sutra...upravo zato i kazem da dok pricas sa osobom pod nikabom ako nista razmisljas normalno...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)