Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebala vam UKR vise mater svima, a ona od Selenskog po americi u sopingu, mamicu vam svima.
Jebi onda Putinu mater, on je zapoceo
Hebo teb putin mater i svima vama srbima zajedno, dok rusi i sinovi ruskih majki mobilizovani ginu ma frontu putin ladi guzzicu u milijarderskoj vili mamicu vam licemjernu srpsko rusku
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I kaže nije svjetski rat, cijeli Zapad protiv Rusa kao nekad nacisti.
niko nije protiv rusa debilu, nego za obranu ukrajine. niko ne bi dao 1 metak za napad na rusiju. ako ne vidis razlog onda si srbin a to je dijagnoza
Bog blagoslovio Dansku. Slava Ukrajini
U toku je razoruzavanje evropskih nacija? Uskoro uvodjenje gradova od 15 minuta? Gaza na evropskom tlu?
Koja licemj.rka,kao da je od svojih licnih sredstava donirala oruzije.Sve preko ledja obicnih smrtnika.Njemacka pala,radi onog glumca Zeleinskog.Znaci evropa duplo placa vise hranu tj nesto sto je istog okusa I mirisa.
Do posljednjeg rusa.Bravo
Sve clanice EU treba da salju sto vise opreme i oruzlja a i vojsku da se jednom zauvijek unisti patuljak Putin
Za vas strastvene navijace. .sve ratove u zadnjih 80g zapoceli su Amerikanci i Rusi...niti vole nas niti bilo koga sem svojih interesa....
Ona se nasla petljat u ratove, pobice nas Pule qko zeceve ako se naljuti
Cemu ova ratna retorika? Evropu i evropljane unistise njihove vodje anti- gradjanskom politikom i odlukama, a ne Rusija. Nije Rusija izmislila koohvid, preko Mejdana pocela rat u Ukrajini, nametnula sankcije Evropi vec obratno itd. itd. Ko ce ici ratovati protiv Rusije, EU oligarhija, danska kraljica ili nasa djeca? Za cije interese? Ovom odlukom Danska postaje legitimna meta Rusije. Neka poslije cvile.
Putin je do sada ubio 25 opozicionara i 45 novinara. Zlo u čistom obliku.
Dobro Rifate,mislio sam na većinu.Poštujem tvoje ilirsko porijeklo.A Rusi neće napasti Dance.
... i ako padne Ukrajina vi ostajete na vjetrometini
Mnogi vidim ne kontaju stanje u Ukrajini. Za mjesec dana Rusija može pregaziti Ukrajinu ako proglase rat. Do sada se vode "specijalnom operacijom" i ograničenom vojnom snagom jer su mislili da ce na taj način uraditi sto su naumili. Ako bi Rusi proglasili pravi rat znaju da bi se još neko umiješao i to hoce da izbjegnu. Ali ako to urade i cijelu svoju vojsku i sve sredstva mobilisu, Ukrajina je brzo pala.
A koliko bi takav rat iscrpio Rusiju?
Kao da nekog zanima kako to Rusi zovu, rat je pa sta god rekli. agresija zapravo
Ukrajina nije priznala Kosovo.Ukrajinci se nikad nisu zamjerili Srbima.Ukrajinci su Sloveni kao i Rusi i mi ostali.Srbi nisu dobili nikakvu pomoć od Rusije za vrijeme NATO bombardovanja.Može neki političar ili običan pojedinac podržavati Putina ali nemojte stalno ponavljati da ga Srbi podržavaju jer je to besmislica.
Slagali su ti da smo mi Slaveni. Mi pričamo slavenski jezik ali nam je porijeklo mješavina Ilira i Slavena ( i još puno drugim malih primjesa).
I mi cemo poslati svu svoju mornaricu.
Jake mi artiljerije, jaci bio Juka sa svojim Sultanom
Onda neka daju ako su tako odlučili.To je njihova odluka.Rusija svejedno nikad neće napasti Dansku jer nemaju razloga.I ne znam zašto uvijek ponavljati otrcanu tezu da Srbi podržavaju Putina?Slušam tu besmislicu skoro dvije godine.
Danci su im upravo dali povid za to