Nadbiskup Dadeus Grings
0
"Današnje društvo je pedofilsko"
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zguzim ti staru u pakash muhamedanskim tukijem. Faljen isus i marija
u bosni i hercegovini najveci pedofil je kacavenda srpski pop vladika, preso je on sve katolicke pedofile....
Ide kijametski dan cim se pederi i pedofili mnoze SODOMA I GOMORA:)))))))))))))
SaX mi ne dozvoljava da širim poruke mira i tolerancije.
nije drustvo pedoflisko vec vi pfffff ko njemu daje pravo da daje izjave cc
Pa nije baš riječ o pojedinima. Raširila se bolest toliko da roditelji teško i sa velikom nelagodom ostavljaju djecu samu sa svećenicima.
ja sam katolik, ali to sto rade pojedini svecenici, to je za svaku osudu i zgrazanje, ti koji to rade nadam se da ce na pravdi BOGA goriti vjecno u paklu, ali na kraju krajeva moja vjera se nesvodi na vjerovanje u jednog, biskupa , svecenika ili kardinala nego u BOGA i ISUSA KRISTA! mir sa vama braco bez obzira na religiju.
@???? dovodjenjem nove djece da ih maltretiraju...
\"ali dodao kako policija ne bi trebala biti uključena u sve to već bi se svećenici trebali interno kažnjavati\" koja glupost. dakle, kad svecenik prodje kroz crveno i pogazi pjesaka zvati drugog svecenika a ne policiju da ga kazni
Sa-x je neprijteljsko glaslio. Sa-x je neprijatelj Bosne!
Ne dirajte pedofile sve dok se ne izjasne da su vehabije.Ovo su sve moderni i napredni zapadnjaci.Oni mogu biti pedofili i ne treba ih protjerivati jer se ne bi imali kud sa tolikim narodom
danasnje? pa bilo je i prije 1300 godina. muhamed cak religiju napravio na osnovu toga.