Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam komentare I molim boga da rat izbije sto prije. Bosna Ko sjeverna koreja postala uzas
ma kakve promjene kod nas .. kod nas jedino lgbt napravi nesto jer im kampanju placaju stranci a vode srbijanske lob.kuce ... sarajevo i bosna ne moze organizirati nista ... sve su to trube dragacevo... kod nas obican gradjanin nema snage da izadje na ulicu za sebe osobno a tek za nesto vise ... .ebano sve u mozak..😁
Pacifička država Kiribati prekinula je diplomatske odnose sa Tajvanom.
tramp ce da ih twituje na twiteru ... bice na aparatima...
Klkmatske promjene su jedna velika globalna laz
Svugdje u svijetu osim na Balkanu🤦🏻‍♂️
Niko zaista ne shvata koliki je ovo problem!
To zato da se uvedu elektricna auta, a ne zato sto ova auta smetaju nesto, nego da se i dalje prodaje struja. ovaj benzin je dosada bio beskoristan i samo je sluzio za pravljenje para. sad su presili na prevaru sa strujom.
eh, blago njima........ :(
SDA godinama pokusava da se nosi sa ovim problemom,ali narod jednostavno nije zainteresovan da se osvjesti.
@SarajevskiGazija Baš se vidi kako SDA ulaže u obnovljive izvore, gasi termoelektrane, rudnike, ajde ne seri bakira ti
Sve ce to Trump pozlatiti.