Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma koji ce kurac UN kad smo krenuli oslobadat BiH onda hoce da zaustave kao Rat posto vidose da ARMIJA BiH je jaka slobodna i gazi sve pred sobom a onda oni trci ALJI DAJ POTPISI Picka im materna koji ce kurac
nike ide u picku materinu. nisu ni jedan rat stali!!!
Citat: Naguzili su nas za sva vremena. Netreba da postoje jer im je jedina svrha pokrivanje prljavih poslova mafije. fuck them | 24/10/2004 17:56:22 ____________ Kada negdje dodju ljudi sa plavim shljemovima i kazzu da su dossli da vas(nas) shtite, DOBRO SE NAOURUZZATI ILI NAMAH POBJECI! To su mirovne operacije, medjutim zdravsto (WHO) i mnoge druge UN agencije MORAJU postojati i koordinirati rjeshavanje nekih planetarnih problema.
Naguzili su nas za sva vremena. Netreba da postoje jer im je jedina svrha pokrivanje prljavih poslova mafije.
UNITED NONSENSE! Ipak, treba da postoje.