Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemiri : M. ta lučkog područje jos uvijek bombardiraju Gadafi Snaga http://bit.ly/lUr7pL Al Jazeera JE Tony Birtley izvještaj Iz Benghazija http://bit.ly/kevd1a Unutar Britain\'s izgorijele ambasade u Tripoliju http://bit.ly/l027M1
Bombaški napad na grad Alzentan 24 42 011 http://www.youtube.com/user/zintan2011#p/u Turska zatvorila svou ambasadu u libijskom glavnom gradu Tripoliju Žrtve Gadafi bombardovanja: Djeca - youtube.com / watch ...? v = HU17TS Žrtve teških bombardiranja M. ta Grad Na 29/04/2011 - / watch? youtube.com v = FiFgcD .Sinoć Zračni udari NATO-a, u blizini libijskog grada Zintan uništeno najmanje 10 tenkova i vozila. Vlade - izjavio JE glasnogovornik. Pobunjenika .Oslobađajući Jamaa Al-Shouwri području M. ta - 28/04/2011 - / watch? youtube.com v = OwzURB Protesti za Libiu a u Australiji - http://goo.gl/rF9kD http://on.fb.me/ijyYyE slikama samo u, uništavanje M.te Oni Su ispalili OKO 100 raketa mi je činiti Sada. Granatiranja M. te nije sezaustavilo u zadnjih 36 sati\". Gadafi snage pokrenule oklopna upad u M. tu nakpn sto JE Preko noci usukobima poginulo najmanje 6 osoba .
kako zalosno...uvijek su djeca najvece zrtve ramhmet im dusi
01.05.2011. u 15:15 Ostvaruje se plan Zidova-napraviti prevrate u arapskim zemljama, postaviti islamisticke vlade i imati pogodan izgovor za rat. Ameri ce samo podviti repini i klimati glavom na rat zidova na bliskom istoku. Tada ce oni preuzeti kontrolu nad svijetom od Amera, a do tada Amere ce uvlaciti i iscrpljivati bespotrebnim ratovima. Ovo je blizu predskazanja iz svetih knjiga.
Strpljiv je jer je viječan. Ima Boga.
Za ova ubistva naravno niko nece odgovarati, kao ni za agresiju na Libiju i sve ostale civilne zrtve kako u Libiji tako i u Iraku, Afganistanu itd. Zasto? Zato sto se medjunarodno pravo ne odnosi na ameriku, izrael i njihove saveznike nego samo na ljude i zemlje koje su se usudile misliti drugacije od njih. Gadafijev sin i unuci su sehidi. Rahmet im dusi.
sta je sad ovaj gadafi krscanin?
Da vam bude prostrano carstvo Bozije i laka vam crna zemlja. Pobise neduzan narod koji nikad u svojoj istoriji nikog napadao nije. Libya & Serbia FRIENDS4EVER Momire osveti svoju krv, nisu tamo neki njihovi zivoti vredniji od zivota svakoga Libijca koji se bori za svoju Libiju
Kad se u.b.i.j.e jedan Amerikanac ili Englez,ili nedaj Boze Jevrej eto belaja i bombardovanja,prekomjerne upotrebe SILE..A kada se u.b.i.j.u. DJECA I BEBA onda nije to nista-oni su svakako Muslimani,to je nekako\"normalno\"da se Muslimani u.b.i.j.a.j.u.Zalost,h.e.b.e.m. ti zapadnu(jevrejsku)demokratiju!