Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ratni zločin ne zastarijeva dok pedofilija da? Pitam za fratre
Od danas pocinje procedura dodavanja jos koje godine ovom zlocincu!
Radovane zemlja ti se radovala..
Samo poremećena (ruska) pamet je mogla vlahe sa balkana proglasti davno nestalim Srbima. Eno pogledajte DOdika, Vulina, Šešelja , Karađića, Vučića, pogledajte im samo vlaških glava. Dvojica su već osuđeni ratni zločinci, Vučić jekao mudar vlah okrenuo šubaru kako vjetar puše, a drčni Vulin bi opet ko Dodik i 300 milijona RUsa iz 1991. Nije bez razloga na američkoj crnoj listi. Dodik, Vulin, Šešelj su originalna vlaška prezimena pa možete to gledati mjesto glava.
Zar je ova farsa još uvijek nekome zanimljiva?
Dabogda zivio jos bar 40 god. i raspado se i svi koje imaju i podrzavaju tvoju ideju!!!
I opet bi to isto napravili ....... Vuk dlaku mjenja cud nikada ☝️
Cim stignes u pakao zali se svom mentoru Milosevicu.
Ooooo Jadooovane crniiii jaaadooovane truuuuneees lii jadzo naaa tenaneeee.Tisuce tvooooiiijèee neduùzniiiie zrtttaaaavvvvaa strrrruuuujsssèee u ttrrrreeeenuuuu aaa tttiiii ceeeesss nnnaaa ttteeeennnaaannnee jjjaaaaddddoooovvvvaaaanneeeee
Uskoro bise i Kim Jon Un mogao skinuti sa američke crne liste. Na njoj ostaju samo zasad Mile DOdik i BAšer Asad !
Briga duduka za Ameruku njegov sav svijet je laktasi Beograd a vrhunac srece i zadovoljstva revanje pod satrom i korida.
Malo dobio. I jos se zali.
JEDAN OZBILJAN KOMENTAR: DA JE KOJIM SLUČAJEM BH (NE)PRAVOSUĐE PROCESUIRALO OVOG ZLOČINCA ON BI SIGURNO BIO OSLOBOĐEN!
Za nije crko ovaj debil?!