Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijasporkaa 08.08.2013. u 23:1900 Ako nisi znao , clanak se radi o Austriji zato sam isto navela da je Skandinavija bila topla ovog ljeta , znaci clanak se ne radi o BIH. I hajde mi molim te reci gdje sam napisala "kod nas u Skandinaviji" Procitaj lijepo prvo pa onda laprdaj gluposti. Covjek ne smije nista napisati da neko ne napadne. I ja uopste ne govorim "kod nas" sto se tice drzave u kojoj trenutno zivim tako da shh !!
Nek je i njih sunce ogrijalo xaxa :D
treba sad nahvatati topline za zimu
Zar nije mostar
I u nas je izgleda bio najtopliji kako przi.
nije to nista druze,mi u Bosni janje okrenemo na asvaltu
...f...
asfalt
Prži se srce moje!
I Skandinavija je topla ovog ljeta
ugasi centralno grijanje :)
Ugaseno je kako god tokom ljeta pa ne budu minusi kao sto vi mislite o Skandinaviji , dodji ljeti pa ces vidjeti topline jos zemlja sa puno jezera =)
PRIKAŽI ODGOVORE (18)