Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Caroban je bilo koji datum kada se vjencas sa onom koju volis.
ju kako ste to lepo rekli
a iduće godine 12.13.2014, po "američkom" formatu
05.05.2015, 03.04.2015, 10.20.2030
05.05.2015, 03.04.2015, 10.20.2030
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
steta, zakasnio sam maticara zakazati, evo dusa me boli (boli me i nesto drugo...) :D
interesantno
...zausti' šta pametno reć...al osta' bet teksta :)
Sujevjerje..
kaki ste vi muslimani kad pratite od kad se Iso zvani Isus rodio lafo. Ni oni sami ne znaju kad se Iske rodio nego sve je to bilo onako od oka. Samo da znate...ovi datumi nemaju nikakve veze a u iranu bi vas obezglavili samo da pomislite da pridajete bilo ikakva značaj datumima. Jeste, u Iranu vam mogu čitati misli pa vi vidite kako će te. Amen.
Nesto vas jedu datumi i kalendar, nista se ne desi ni kraj svijeta, niti bilo koja pizdfrarija, mozda vam je los kalendar ...
Svaki datum vazan za nesto i svake godine ista prica.... Dan kad je najbolje raditi ovo ili ono... Sad ce ponovo krenuti price o smaku svijeta, odavno nije.
Jes zanimljivo
najljepši datum 12.12.12 a sad 12.12.13 :)
Najbolje se vjencati kad je godisnjica veze.
prva godisnjica ili?
Najbolje se vjencati :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)