Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad će ovo kod nas, mi samo imamo Ajvatovicu... (ja guzatog spajdrmena)
to je dan nezavisnosti klotzu
SOTONIZAM I SIMBOLI-Pogledajte desno na dnu stranice. LINK http://www.youtube.com/watch?v=wiXHidKg6-k&feature=related
@popravka to je smišljeno napravljeno da stranica ima što više klikova! Tako da na statistikama ispadne vrlo važna...
sa-x, kako ste ovo ba napravili mogu glasat 100 puta sa ovim palcima gore i dole...samo puknem refresh... nidje veze...de popravite ovo
kad god imate problema sa probavom, posjetite sarajevo x(mislim, ne hrane se svi zdravo, neJma se. a i ne krecu se, ne piju dovoljno i to). Ako ne pomogne citanje clanka i ovih bajnih novinara politicara sumnjivog obrazovanja i daleko od struke, nastavite sa citanjem komentara, i brzo ce vam proraditi probavni trakt. Ipak pazite da ne pretjerate, jer da ne bude mnogo ritko. Samo malo. A ne dao bog kakvog nerviranja, cuvajte ostale organe, i supljine narocito, ne dajte svakom da tura stapice. Dr. nutricionist.
kazu da su turali ovima iz pustinja sto prihajase u zemlju pradjedova i dosli do sljedecih rezultata: da, oni su bili plavooki iliri, a plave oci pozajmili od slovena, pa su ondak trcecim korakom preselili u pustinju ponovo, pa sad dosli traziti didu i korjenje. Nasli milutina, i kazu da su originalni iliri bogumilskog porijekla, a nemaju nista protiv ni slovena. meni se bas svidza ova historija istorija povijest, svaki put kad je procitam, nemam nikakvih problema sa probavom i lako idem na toilet.
moras priznati ko kada i gdje ti je turao stapic. jel klinton il su neki ovi od prije? mislim da je hico turao stapice, a jel didi il je nekim drugim, ne znamo, al turao je kome je stigao. sad, njegovi rezultati se ne priznaju, kazu da je falsifikator.
stvarno nam je nepoznato jel vam klinton turao stapice kad vam je napravio klon naciju.
a kako ti znas koje genetsko porijeklo imas? jesu li ti stvarno stavili stapic u gornju supljinu, ili samo donju? moras to razlikovati, ebo te. I svakako jel sprijeda ili straga, i to je bitno. Kod nas ga nije stra nego mu klize opanci.
to vam hico testirao gene onomad? jes, vi ste sa marsa. to znamo. za genetsko porijeklo ne znamo da li vam je neko turao stapice u gornje supljine, znamo ko je turao u donje, al znamo za ono drugo, korpus delikt.
samo mala greska u textu, nismo mi poturceni srbi, jer imamo razlicito genetsko porijeklo od srba, tako da smo svoje pleme, razlicito od srba i zivimo na svome.
Ovaj dan bi Bosnje trebale slaviti umjesto bajrama, jer su kao 2 miliona poturcenih srba i hrvata dobili drzavu(kakvu takvu, makar i fildzanistan, i na tome trebaju biti prezahvalni), dok 70 miliona kurda proglasavaju theroristima!!! I da dodamo, klon naciju, tudji jezik kao svoj, mogucnost da falsifikuju istoriju i kroje je kako hoce, da se sp.rdaju sa zavnobihom i sl. Naklon do crne zemljice. A oni jos ovuda se zale zbog brache nekakvih palestinaca i sl. Bas su nezahvalni.
Ovo su šejtanska posla.
Zar nije \"dan zahvalnosti\" 4. jula? Mislim sta je 5-6 mjeseci kasnjenja....
ne rise!