Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi se i dalje upinjemo iz sve snage da se prebacimo na stranu poraženih u Drugom svjetskom ratu, pa smo dali ulicama u Mostaru imena Mile Budaka i Jure Francetića, školu u Sarajevu smo nazvali po Mustafi Busuladžiću, dižu se biste Draže Mihajlovića, SPC je kanonizovala Nikolaja Velimirovića kao sveca ... Nije ono kod Skake bila samo omaška...
Tacno dok ga se nisu odrekli kada su vidjeli da saradjuju sa njemcima. informisi se ....
malo si pobrkao loncice,u banja luci ima vise od 15 ulica sa imenima cetnickih vojvoda,u banja luci nije bilo ratnih dejstava a srusene su antifasistickim nacinom sve dzamije i katolicke crkve,pocinjen je antifasisticki genocid,na svijetu postoji samo jedna sudski dokazano genocidna tvorevina rs,sa genocidnom vojskom,i genocidnom policijom,to je sve antifasisticka borba republike srpske
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako smo mi nazvali osnovnu skolu po simpatizeru fasista tj. Mustafi Busuladjicu na kojoj smo mi strani ?!
Fašisti ubijali ustaško cvijeće je novi spin alijinih istoričara.
Jel to cetnici nisu fasisti??
@jokashmokash Četnici su pristaše pokreta koji se borio protiv okupatora do momenta kada su tražili pomoć fašista u borbi protiv Titovih partizana.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kod vas u bosni samo svadza haus
Evo slike sa proslave dana oslobođenja evrope od fašizma u BAnja LUci, a bogami i slavljenika ! http://www.slobodna-bosna.ba/img/vijesti/2017/05/cetnici4.jpg
Da li se neko sjetio da izjavi Skaki saucesce?
Slava i hvala svim antifasistickim borcima u cijelom svijetu. Zahvaljujuci njima, i mi danas postojimo. Sad, ne kazem da je velika sreca sto neki od nas postoje, ali valjda je to cijena slobode.
Dan pobjede nad fašizmom: Evropa se sjeća kraja najrazornijeg rata u historiji Jesu li se sjetili Republike Srpske? A genocida nad Bosnjacima? Sta je islamofobijom i laznim teroristickim napadima koje pripisuju Arapima? Je li i to fasizam? EU politicari, licemjeri fantaziraju jer su im fasisticke stranke glavni izborni takmaci u gotovo svim evropskim drzavama. U slijedecim krugovima, vjerujem i pobjednici. Ko drugom jamu kopa, sam u nju pada.
@Janje001 sramota je poredit vasih par hiljada stradalih spram stotine hiljada na ovim prostorima ili milionima zrtava u evropi. Vi ste nebitni nista vas se nikad nije pitalo i ninasta nemozete uticat. Etnicka grupo
SKANDALOZNO! ŠOKANTNO! kažu da je fašizam '45.g. poražen a da u svijetu kakav jeste nije bio niti jedan dan da nisu ginuli nedužni ljudi od istih onih koji za sebe kažu da su ga porazili! P.S. pitanje: kakav bi svijet izgledao da nije "poražen" fašizam?
Dan pobjede nad fašizmom kod nas još nije stigao. A stići će onog dana kada u potpunosti marginaliziramo fanove miloševića, tuđmana, izetbegovića, karadžića, šešelja, hasanbegovića, mladića, merčepa, nikolića, karamarka, vučića, dodika, čovića, bujanca, mini maxa i sličnih njima.
Smrt fasizmu - Sloboda narodu
Rado se sjećam 6 tog aprila 45 kad ono ČETNICI oslobodiše Sarajevo od Ustaša. Možda su to doduše bili maskirani RUSI, ali govorili su perfektan BOŠNJAČKI JEZIK ( sada osporeni bosanski ). Danas u Banja Luci neradni dan u slavu pobjede Četnika nad Ustašama ! VUčićev ministra rada u delirijum od radosti. PArastos velikomučeniku osloboditelju Draži Mihajloviću u svim srpskim crkvama. NE DRAGA GOSPSODO nije ovo trailer novog nadreality showa, nego PREDIZBORNI 2018 !
Četnici su gamad!
Hvala SAD-u i Crvenoj Armiji na oslobadjanju Evrope od najveceg zla u historiji!
SVE CESTITKE NA PRVIM OCISCENIM TERITORIJAMA U EVROPI JUGOSLOVENSKIM ANTIFASISTIMA
http://www.e-novine.com/srbija/vesti/55628-Imovina-patriotski-genocid.html?print