Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Erdogan manipuliše i izborima u Bosni!
MA JOK, ĐE ĆE ON ???
Zivio Sultan 1000godina🇹🇷🇧🇦🇹🇷🇧🇦🇹🇷⚜️🇧🇦⚜️🇧🇦
"Friedrich-Ebert Stiftung" je fondacija partner sorosevoj "Open Society" a Ahmet Sozen se debelo naslonio na njihove jasle što se može vidjeti i na slici. Dakle plaćenik.
jedna nuklearna iz Tel Aviva na Istanbul i Teheran, molim.
Može i na Balkan, da istrijebi retarde poput tebe...
Pa šta i Bidena su izabrali namještanjem Dominion mašina za brojanje a software napisali Srbi.
Pitajte direktora Dominiona za Srbiju Đorđevića što je pobjego odmah nakon izbora u San Diego i ugasio twitter nalog nakon optužbi da se "neko" kačio na Dominion iz prostorija koje Dominion u Srbiji dijeli s "Nova RS".
Ko je naručio članak, haj priznajte paćenici ...
Ključna riječ: Erdogan brkati som, auuu bošnje su ljute sada
Jbo te Erdogan u čmar, a ti njega.
Vala nema ljutnje kad vidim kako pjenite cim vidite casnog Erdogana.Jos sa Bidenom srdacan,sa Macronom,nije vam lako.Znam da sad ludite i narucujete tekstove.Kasno.Biden mu je prvi i licno prisao.Yeees
Amidza je trn u oku zapadu jer im je rastjerao spijunske mreze