Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alaj ga zelensky mantra
Zbog bolesne zelje i mimo geopolitičke dogovora da bude član NATO pakta, Zelenski je skupa sa Putinom koji hoće da bude Alfa 🌐 ubio generacije mladih ljudi. Haram im bilo za sve ovo.
i ovi ukrajinci samo prepadaju svijet, prvo ce rusi na balkan, pa sad na baltik, samo da iskamce kakve hedije
Ukrainci su nikakvi borci,i ono sto ratuje su placenici
Zelenski je komedija, uz BiH i Moldaviju Ukrajinici su najviše korumpiran narod na svijetu.
Ukrajinci baš dižu tenzije svakog bi u rat po principu: kad je nama rat nek je svima rat. Neka im neko kaže da su baltičke zemlje u NATO i da Ukrajina i Moskovija mogu samo da sanjare o ratnim scenarijima tamo.
Cilj Putina je da prosiri sukob sirinom cijelog kontinenta, od Jadrana do granica Finske. Spremnost predsednika Macrona da se direktno Francuzi ukljuce u konflikt u Ukraini obeshrabruju takve ruske zelje, svjesni su mogucnosti vojnog poraza
Rusi baš sa svojim rabama i ladama mogu na baltik. Oni su sila samo po ljudstvu a oružije imaju iz Osmanskoga doba..
Pa zar niste do juce govorili kako je ruska vojska neadekvatna, nekompetentna, slabo obucena, oruzje iz WW2 a i starije, da je slabo vodjena, da je grupa pijanaca i da ne idem dalje. Vi ste u NATO paktu, najmocnijem savezu sa najmodernijim naoruzanjem, najbolje obucenom vojskom po NATO standardu...Ne bojte se, nece Rusi na Baltik vec na Dunav, na Balkan. Onda bumo videli cija majka...
Aha. Koja nebuloza
Dosadni ste više sa tom tezom.Uueli ste ogromne pare od zapada i cvrc...ništa ..Treba još da vam drugi ginu za domovinu??? Marš svi na frontu!!!
u 20 maraka, da bi Litvanija sama stigla do moskve.
Jaka stvar...i oruzane snage BiH bi same stigle do Moskve. Si gledao izlozbu onomad u Moskvi....puna Moskva NATO tehnike, od Leoparda do Bredlija, 3 dana treba da hodas da pregledas sve. NATO je odavno stigao u Moskvu.
dve godne nemogu maknut od Bahmuta i onda da krenu na Baltik..ajde bolan, vise se bojim slovenske vojske u ovom momentu
GTRS mora biti obrisana, gumicom na bijelom papiru.
Ooo rusofili dezurate za Vaskrs? Uzmi sendvic odmorite malo.
Da su upali ‘22. možda bi imali šanse. Danas ni za 50 godina ih ne bi uzeli. Ukrajinci su dobro ohladili Ruse. Dižu tenzije i teorije nebi li dobili vise oružja
lopatama? kako će krenuti kad su izgubili svo ljudstvo i oružje? koliko nelogičnosti u sveopštem ludilu, pa govorite mjesecima da su rusi u rasulu, ne mogu selo od par kuća zauzeti, a eto sad će krenuti na baltik.
ma kakav hladni Baltik idu na Palma De Majorku
Tesko da rusi mogu otvoriti jos frontova. Koja ideologija stoji iza ruskih planova? Ko bi isao ginuti osim onih pod prisilom. Ponovno uspostavljanje sovjetskog saveza je iluzija
Nice blackmail... kad je gujci prpa, onda nema limita