Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi imaju samo jedan tenk? Oooj, dobro onda guraju u Ukrajini.
ali nije to bilo kakav tenk, i to tenk iz drugog svjetskog rata.
gooUser1711461543@, Druže 18% Ukrajine ti je kao BiH, Srbija i Hrvatska zajedno i to 18% najboljeg dijela Ukrajine. Ti misliš da je to malo, a biće još. Bitno je da se teritorija temeljno oslobođa i dobro utvrđuje, dinamika uopšte nije bitna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klix se uvijek provaljivao sa izjavama ali u zadnje vrijeme preceruje.
Znaci Klix,Index i Nova S svaki dan minimun 5 copy paste tekstova ali u zarez isti i po pravilu neko smece tekst ne bitno koja je tema u pitanju
Poručio bih autoru da se ostavi novinarsta i da prestane sramotiti tu ozbiljnu branšu, kao jedan novinar bi valjda trebao na objektivan način analizirati aktuelne događaje, a ne da pise ove opscene naslove, F. H.nadam se da ćeš upoznati čari ruske vladavine
Novinar vatreni navijac.....Hahaha,koja budalastina.....
Jer opet se biju lopatama jer nemaju municije i oružja?
Mene bi bila sramota objaviti ovaj članak. Ali vi ce te ga i dalje čuvati zbog komentara, kao i pregleda. To je slika novinarstva, jer danas svaki muto može biti novinar. Žalosno je što se po jedan nad nacizmom danas ismijava. Gdje ovaj svijet ide?
https://deepstatemap.live/en Kako im ide uskoro će i njega morati poslati 😂😂😂 7000 uništenih tenkova ih je koštalo da zauzmu ovo malo što jesu.
Uz to su stotine aviona i helikoptera izgubili. I ratna flota je izgubljena u crnom moru, izgubili nekoliko velikih brodova i ostatak povukli daleko u Rusiju.
Pa toliko je govana potamanjeno u jednom gradu u bosni 😂😂😂😂
jeste li mozda mislili da je to simbolično?
Jesmo, ali nema smisla. Vjerovatnije je da su svi potrebni u Ukraini. Obično su tenkovi glavna atrakcija na vakvim paradama, a zna se da su Rusi više od 3000 izgubili. Za 3000 imaju dokaze, slike, videoe itd. Jednostavno nemaju viška tenkova za paradu.
Ljudi sta se ovo desava pa jeli moguce da ce na kraj biti opravdano sto nas nazivaj mujo i haso?
Za vojsku koja se bori samo lopatama rusima fakat dobro ide u Ukrajini, ali ok mozda ovi silni analiticari vide nesto vise od onog crvenog dijela na mapi Ukrajine
To sa lopatama ne smiješ bukvalno shvatiti. Imaju oružije, ali je to skoro sve smeće iz 2. svjetskog rata.
Sad više imaju Abramsa, Čelendžera i Leoparda nego svojih tenkova.
kakav glup članak majko moja nepismenih ljudi
bravo smrt fasizmu sloboda narodu!
Donekle ga bas razumijem
Donekle ga bas razumijem
Ma jeste. Pa evo moćni Abramsi, Čelendžeri i Leopardi već u predgrađu Moskve 😂