Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto prije bi trebala Crna Gora da postane punopravna clanica NATO-a, jer ce Srbi pokusati sve pa i krizu i sukobe izazvati da bi je sprijecili zato sto im treba veza sa Rusijom preko mora. Sa ulaskom Crne Gore u nato konacno ce se jedan problem zaokruziti.
Crna Gora je srpska, tako da ti ovo ne stoji.
andrijajarak: pa milo ce morati raspisati referendum iako to ne zeli. crnogorci nisu nista manje autodestruktivni od srba, vidices kako ce glasati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bravo za CG riješili se vjekovne opasnosti, ovim putem treba i BiH ubrzano
Cestitke crnogorcima.ne smije vam vise niko nista.
četnici i rusi na aparatima
Tolika su vojna sila da ih nema http://www.globalfirepower.com ahahahhahahha
Iritator_klitorisa Cenis
auu djole bog te, postaje opasno...jos kad bosnje udju u NATO (naravno bez RS-a) rasPutin moze odmah da potpise kapitulaciju
Drug mile BiH če uči u NATO savez sa RS-om htio ti to ili ne...........
BiH nece nikad ni u EU ni u NATO sve dok je RS makar i formalno njen deo...to cetnici nece da dopuste prema tome tu samo gubite vreme i energiju.Treba ici obrnutim redosledom, odmah zapoceti razgovore/pregovore sa predsednikom Miletom o mirnom razlazu BiH sa RS-om.Onda bosnje dobijaju funkcionalnu drzavu i samo onda mogu u evroatlantske integracije.Kljuc je kod predsednika Mileta i vi to jako dobro znate...brabonjanje na klixu vam nije od pomoci.Ubedjen sam da i to znate :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U tom pismu pise "ne volim te vise" :-)
putuj Montenegro nemoj cekati na nas,nama je ljepo taman kako smo zasluzili.........
jos samo neum ostade van natoa.
...sad je isil najebo...
...jakako. don milo d' marlboro mi je "uzor" vavik bio.