Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad malo bildanja Rusko-Američkog dok pola svijeta grca u socio-ekonomskoj i moralnoj bijedi. Ovo je isto k'o Čevljanovićka korida malo se guraju, malo k'o fol bodu,a onda ulete u masu i uvijek neko treći naj..e.
Previše ste opterećeni američko-ruskom prepucavanjima i šepurenjem. Ne zarezuju oni nas ni 0,5%, a vi se nešto tu prepucavate ko je jači, koje čkapi, ko je čiji i ko će koga da zaštiti. Dođite pameti i bavite se svojim životima, jer drugi će nas samo naguziti i odbaciti.
Traze ameri povod da udzu u okrsaj,,,jos od raspada JUGE...Do tada su mislili da ce rusi doci u okrsaj s njima,,ali nije doslo,,,,Igra Rusija pravilno saha,,,jebe Amere najvise sto je gospon Putin obnovio KIROVU POVELJU,,,,,,,,,,,,,,,,,
Prema izvještaju neovisne agencije za komunikacije, nakon preleta ruskog borbenog aviona nenormalno se povećao komunikacioni promet sa broda prema familijama u domovini.
Rusi su obične pi čkice.Hrabri jedino kad udaraju na slabije (Čečenija,Ukrajina,Gruzija...),a kad je neko jak,onda mu "udaraju mosu".Ameri su im došli na puškomet,a oni se usrali.Na videu se vidi da avion nema raketa niti bombi.Zamisli da ti neko dođe na ogradu dvorišta i počne da te provocira i prijeti,a ti ga gađaš grudvama od stiropora.
Ah,chavez,nadam se da te ovaj prefiks "sr" ne veze sa operacijom pražnjnjenja crijevnog sistema.A inače,kad ti neko dođe u tvoj komšiluk i prijeti ti,a ti na njega šalješ balončiće od sapunike,onda si p ičkica,a ko god to tako ne konta il' panglu il' je pi čkica
Sad treba zakuhat i razmijeniti nuklearke, nek ide sve u tri pm,
Davno je receno da ce se 3.svjetski rad voditi lukovima I strijelama.
DAJ AMERIKO JEBI IM SVA RUSKO
Vole se ljudi
U pravom ratu bi rusi na*** debelo. Jedino sto ih spasava je sto imaju atomske bombe...
Mislis kao u drugom svjetskom? Valjda je to bio pravi ili po tebi mozda krivi?
vidi se na 0.31 da mu je mahno iz aviona