Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"u blizini ušća Danubea" HAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAAHAH E SVAŠTA, de nek novinar sam sebi da otkaz, najmoralniji potez
CR7, njemu isla roba.
I more pocelo dilati doogu
Kamenjarke na aparatima
Usce Danubea,hehe. Znam da su tekstovi katastrofalni, ali poslije ovog sam siguran da su ovi "novinarcici" sta li su vec, najvece kante na svijetu.
Aca Lukas na aparatima...
Sa marihuane u kokain. Pa sa kokaina u heroin. Pa sa heroina u krokodil.
Danube je Dunav na rumunskom jeziku
Kakav retard radi u klixu jbt lebac
Krivo je more.
Rumunska policija upozorila je lokalno stanovništvo da ne otvara pakete jer imaju sadržaj koji može ugroziti njihov život. Dabome da ce poslusati, mnogi su se usrecili :D
Mogu misliti kliko glisera sada pretrazuje more.....ko fol pecaju :).
Jel policija more uhapsila kad ga je opkolila
Koji je glupan zvao policiju. To se strpa u gepek i pravi se Englez.
Da nisu Srpska posla? Mi Bosnjaci to nikad ne bi posjedovali, mi vjerujemo u Allaha i njemu se klanjamo. Zezam se, samo shisha, Jala, Buba i alkohol, a Allah samo kad zatreba.
Danube je Dunav ako niste znali