Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi ljudi znali koj je dobar lik ovaj Ekvadorski predsjednik poželjeli bi ga za predsjednika ove jadne zemlja da prvo otjera ove parazite MMF i druge nametnike pa onda da pozatvara domaće kriminalca. Zato se nikad ne govori pozitvno o Ekvadoru u glavnim svjetskim medijima. Čovjek kad je došao na vlast napravio svoju državu super zemljom a bila je u gorem stanju nego mi. IStim principom ekvador bio prezadužen. Živio ti nama Korrea i daBogda bilo mnogo takvih kao ti.
LOL Koliko ti love treba, Correa? Sve cemo se dogovoriti.
Svaka cast predsjednice..ne uzmicati ni pedalj pred americkim imperijalistima...misle da mogu , u svijetu da rade sto im je volja ..a necce i ne mogu vise.Dosta.
Bravo Korea, bravo Čavez!!!
svaka cast pa nek stisnu i napadnu ambasadu