Komentari (291)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"_S obzirom na to da je jedna žrtva bila Jevrej, Netanyahu je pozvao na masovno iseljenje..." Netanyahu KUKAVICE, PA TI SI NAJVEĆI UBICA I TERORIST!
Dovrši do kraja citat te rečenice. Pa onda citiraj i sljdeću rečenicu. U tu drugu rečenicu spada i ovo: http://www.dw.de/krhki-mir-izme%C4%91u-%C5%BEidova-i-muslimana-u-antwerpenu/av-17921551 U video klipu na 2:56 - 3:06 mladi Arapin pun bijesa suptilno prijeti Jevrejima da mir u Antwerpenu između Marokanaca i Jevreja neće biti moguć, i on sam ih poziva na iseljenje u Izrael. Arapin poziva Jevreje na iseljenje u Izrael. Halo ! Zato, ne ne ljutiti se na Jevreje.
pločice, ne, ovo je nastavak: "_Izrael programirano ubija civile, a "demokratski" svijet ne reagira Prema saopćenju UNICEF-a, izraelska vojska u prosjeku u Gazi ubije više od jednog djeteta na sat vremena, kazao je u untervjuu za Agenciju FENA predsjednik Udruženja Palestinske zajednice u BiH Majed Maarouf povodom napada Izraela na Pojas Gaze koji su počeli 8. jula i još ne jenjavaju" http://novovrijeme.ba/maarouf-izrael-programirano-ubija-civile-a-demokratski-svijet-ne-reagira/
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dok se vi prepucavate oko židova.članak 36 mrtvi u nigeriji osta neprimjećen od istih. žalosno šta mrtvi rade od živih 'židovi'.
pa sta je cilj svih ovih scenarija po svijetu u vidu false flag,nego da se napravi ambijent netrpeljivosti i nesigurnosti prema njima i da oni logicno sada vec legitimno nasele okupirane dijelove Palestine koje su prethodno ocistili bagerima.pa inace oni su najcuvaniji u evropi,ulice sinagogoe i dr
Pa naravno da hoce,sto su dopustili veliku imigraciju iz muslimanski podrucja u Evropu nego da im je u planu da se zakuha u Evropi i da Zidovi se vrate u Izrael.MANIPULACIJA
ma treba ih sve isfasirat za bureka
Sramota za Evropu... Najcivilizovaniji i najpametniji narod svijeta iseljava dok Evropa uvozi i hrani bolesne fanatike, primitivce i kriminalce na najnizem stepenu civilizovanosti koji mrze sve sto ima veze sa evropskom kulturom, vjerom i tradicijom...
Da, Jevreji su zauvjek dio zapada i evrope ! a ovi neandertalci, sve dobiju pa poslje nas ubijaju
Pa zar nije tako ocito od netenjahua! pratite samo dogadjanja, bilo gdje da se sta desi uvijek ce biti poneki jevrej, pa ce onda opet netenjahu zvati da se isti isele u izrael. sve to radi mosad, to je malo na duze staze, hoce jenostavno da jos vise otmu palestinske zemlje koju su ionako okupirali...povezite dogadjaje pa ce te vidjeti pravu sliku.
natanjahu posipu ga loma i zaboli nekog racku sto cete otici iz evrope
ovdje komentari postaju kolektivni delirijum jbt. Za ne vjerovati sta jedan jedini jeftini novinarski clanak moze napraviti od covjeka...
Dal je ovo moguce ljudi...nema lune da komentarise. Sigurno je dragi izveo na fuka...!?
ANTISEMITSKI SHUPCI NIKADA NECETE IMATI NI 0,000001% PAMETI JEVREJA !!! :)))
čuj draga moja to što je bilo za vrijeme hitlera je tragedija u svakom slučaju.ali opet tvrdim pitaj onog arapa imali ikakve razlike danas.
Ja osudujem svaciju muku i zao mi je.. ali ima previse mrznje na drugu stranu isto
Nikad u zivotu nisam toliko antisemitski komentara procitala nego na klixu ! LOOSERI JEDNI ! pa sta i ako jevreji kontrolisu svijet ? bolje oni nego IDILOVCI i SAUDIJCI ! A vi shupci jedni ? sta vi radite?! looseri :))) Zivjeli Israelci i jevreji !!!! pa i slobodan svijet !!! :)
pitaj arape draga moja jesuli slobodni.iza onog zida .
Napustiti Dansku radi Izraela? Sumnjam u to,prije ce tamo nastradati nego ovdje.
Nece oni otici, oni su ovdje kao i u Izraelu namijenjeni da podjebavaju. Finci jebe citavu BiH i niko mu nista ne moze. U mom gradu zivi svega 1 zidov i on je predsjednik UG Josip Broz Tito i navlaci muslimane da se okrecu Titu, a ne Bogu.
Vjeruj da tog mog sugradjanina zidova boli kita za Tita. On je svoje troje djece uhljebio u Tel Aviv. Njegov jedini zadatak je da sugradjanima muslimanima promovise jugonostalgiju i odvraca ih od islama. Naravno da ih nece pozivati u jevrejstvo, jer ta religija jevrejima smatra samo one koje je rodila Jevrejkinja.
a da mi posaljemo naseg Finci-a u Zidovland ?
...da ne čitam zalud komentare, jel austrijski soboslikar opet postao omiljen u nekih?