Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod Sirije niti sirijska vlada vam to ne traže. Traže od vas da ne dovodite terosriste da ruše njihovu zemlju, da prekinete medijski rat protiv njih. Zbog toga odjebite od njih.
prede siriju sa ratom u bosni sto je bio , a jel se iko pita sto nama nisu slali pomoc u oruziju kao njima vec nam stavili embargo na naoruzanje?
pa i jesu se pretrgli, ko je do sada išta dao? što nedadne dubai bar 100 dolara. leže na parama i nafti, a uz to su i muslimanska zemlja. americi treba kapu skinuti, u odnosu na ove naše bogate muslimanske zemlje-škrtice.
kurvo stara gorit ćeš u paklu...pu
asad ce im se nayebati keve mile
Zapad je izgubio u Siriji.Svaka cast Asadu,velikom predsjedniku
zasto su srbi tako hitri da komentiraju na nas Bosanski portal? Uvijek srbi napisu bar 5 komentara prije ikoga..... isto kao da se brinu za nesta ili boje se necega?
ne vjerujem joj nista!
E,tek su ga sad nadrljali!
Kako pretrgli se dužni milijardu triliona biliona a daju sadaku merhametlije.
sto bi rekli iz malog dzepa tj. pretrgli se.