Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OD SVEG SRCA TI ZELIM ONO NAJGORE DA TI SE DESI, TI SI OBICAN TROL KOJI NE ZASLUZUJE DA HODA ZEMLJOM! BOG CE TE KAZNITI ZBOG OVIH RIJECI, 100% TI GARANTUJEM.
majmune jedan, u pitanju je malo djete ciji zivot moze biti spasen, a ti se pozivas na nacionalnost. Takvo misljenje je po meni jednako ubistvu!
Obama je također podržao proteste, a što dokazuje da je sve ovo smišljena akcija u režiji demokrata. Pitanje je zašto ovi protesti ne idu pred Bijelu kuću gdje je i uzrok problema. Slično tome, umjesto da se organizuju protesti pred SDP-ovom centralom, neko bi da štrajkuje pred BBI centrom.
Najbolji predsjednik svih vremena -istinski demokrata i covjek koji je jedini put upotrijebio NATO u zaista humanitarne svrhe,bombardujuci zlocinacku sluganijsku drzavu Serviju! Hvala Gospodine Predsjednice.Neka nam pozivi istinski demokrata Bil Clinton i USA onakva kakva je bila za vrijeme njegove administracije! BBB - Bog Bosna i Bosanci
Manite se politike i spasite Ognjena! U pitanju je njegov zivot! Ostala su još 4 sata da se skupi preostalih 30ak hiljada eura potrebnih za plaćanje operacije Ognja Gudelja iz Trebinja. Pozovite broj 1458 (mtel) ili 092 880 831 (eronet) i poklonite marku. HITNO!
da je arapsko proljece sad bi obama bio u sudnici doduse i tamo je to sve samo maska
Klovn na platnom spisku ILUMINATA sito kao i OBMANA...