Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ti si još veće zlo od njega
zaslužuje itekako. kakav narod takva mu i vlast. kad može kod nas u Bazniji što ne bi i kod vas u Juesej.
Hillary je prodala rusima rudnike i postrojenja za obogacivanje Uranija te je organizirala transfer tehnologije iz Silicijske Doline u Skolkovo kod Moskve, za postotak od posla, naravno.
Mozes ti pricati sta hoces, ali i tebi je Trump predsjednik
Mi se nesta jadimo na ove nase, Klintonovi sa onim Al Gorom bilione klepili za ono tzv globalno zagrijavanje i nikom nista, niko i ne spominje to
jebi ga hilari izgubila si monica ga je dudlala bilu i ti sereš znamo mi da tramp ne valja ali nisi ni ti brate za predsjednicu.
"Umri baba, oslobodi sobu, od tebe se ženiti nemogu"!!! Hahahahaha... jah...
a ni tvoje ... Bernie Sanders je bio jedini normalan kandidat
Svijet ne zasluzuje SAD!
Ne zasluzuju ni tvoje lopino jedna. Muz joj ukinuo zakon koji je regulisao banke, i onda se 2008 desilo sto se desilo. Banda Wallstreetovska
Ne zasluzujem ni ja Bakira, Milorada i Dragana ali ko me pita.
monika monika tugo mojih dana.......