Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao logike! Kao kad bi lopov rekao, da me nisu otkrili da kradem, sad bi bio na slobodi :-)
--- Pobijedila bih na izborima da nije bilo FBI-a i ruskih hakera Pobijedio bih i ja u BiH samo da se prezivam Izetbegović ! Nije bitno kakav sam samo kako se prezivam. TO narod gleda, pa šta mu bog dadne poslije, sve je božija volja ! :)) Kad je sve božija volja što od nas traže da izlazimo na izbore ? Pola stanovnika očito ne izlazi !
SADisti bez obzira na busha, clintona, obamu ili trumpa, uvijek imaju istu politiku, koja se temelji na kontroli nafte, prodaji oružja, poticanju konflikta i terorizma i destabilizaciji raznih država. Ne smeta im ni malo nedemokratski režim u Sadističkoj Arabiji i Kataru, ali im smeta režim u Vijetnamu, Libiji, Siriji, ... Čudna je ta SADistička logika.
Da je babi ...
...ono kad bolesne ambicije izobliče staračko lice...
auuu, sto je ostarila :D
S kim te sad vara cojk..
njoj je neko hakovo mozak, pa se ponaša ko dijete od 3 godine
Neka ti Bake obajsni kako se pobjedjuje na izborima. Jer ni nama ovdje nije jasno. Covjek nema kapaciteta da procita je**ni titl na TV-u, a kamo li sta vise.
bake ima kapacitet da puši karnu
I da NDC nije lazirao rezultate primary-a
tebe bi nas el Bake dobio na izborima
Da si dobila izbore odmah biste zaratili sa Rusijom i zapoceli treci svjetski rat. Bolja je ona reality show zvijezda nego ova drolja uvijek.
Rame za plakanje? You want?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
Tmurno kod nas nešto...