Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CITAT: ampak 07.06.2012. u 17:43 NI U LUDILU ! pa da nam jos 2-3 milijuna turaka dodje u EU siriti Islam i slicna srranja ... KRAJ CITATA. dje si sunitofilu, sta ima?! mojne tisra i laznih zabrinutosti i dusebriznistva za bilo kojeg muslimana, bilo gdje u svijetu. divida et impera je tvoj spiritus movens, kao i u citirane gospoje.
Zapadnjackom zlu slobodno covjecanstvo mora stati za vrat, a onda brzim potezom, pritisnuti iz sve snage!
Izvedite uspaljenu neuroticnu k u c k u i i sudite joj za ratne zlocine!
volim sunitsko-sitsku kitu
Nema mira u svijetu dok imperijalizam i fasizam ne budu potpuno potuceni i dok ratni zlocinci kakava je Killari Clinton ne budu izvedeni pred lice pravde. Podrska sirijskom narodu u odbrani od brutalne fasistiticko-imperijalisticke agresije koju predvodi cionisticki rezim i njegovi zastitnici SAD i EU, kao i njihove sluge, Turska, Katar i diktatura familije Saud.
nema mira u Siriji dok Englezi, Amerikanci i Izrael ne dodju na vlast...
U svjetu nema mira sve dok cionisti kolo vode, kolo vode oko nafte i vode, o slobodari kako do slobode ? Napisao: Ničiji Čovjek, u Ničijoj zemlji.
Evo ih poceli su! Nema nijednog sukoba a da se ne \" upetljaju slucajno\". Sad ce ih iz najhumanijuh pobuda bombardirati i okupirati
\"Siriji poslije Assada“ @denzel, sije iz Iranskog kulturnog centra, kako vam zvuci ova recenica ?!