Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će Bernie na vrijeme uspjeti prikupiti dovoljno delegata, inače će Amerikanci morati birati manje od dva zla. Trumpove fašističke ideje su pogubne za SAD, ali je Hillaryna psihopatska ideologija katastrofalna za vanjsku politiku SAD-a. Oboje bi kao predsjednici bili veliki nazadak za međunarodnu politiku, ali ima nade za Bernieja. Feel the Bern
Inace ovi predsjednici Amerike su obicne marionete, i ustvari uvijek ima neko iza ko vuce konce. Mislim da je svejedno ko ce doci..
Najblaže rečeno kandidati u predsjedničkoj kampanji su im veoma slični liderima tri naroda u BiH. Sa ovim u BiH samo smo mi najebali, dok sa ovima u SAD-u cio svijet.
Vrlo dobro objašnjenje, i istinitno, nažalost. Od ovo dvoje psihopata ne zna se koji je gori.
steta. bernie je covjek i pol. iako je zidov, mnogo je kritikovao izrael. steta, zaista
Sa Klinton će možda biti pušenja,a sa Trump-om smo već unaprijed ispušili.
Ne zna se ko je gori.
Žao mi je što Bernie Sanders ne može da dođe do izražaja od ove Clinton. Bernie je tip čovjeka kakav treba svakoj državi. Da je nama barem jedan takav. Feel the Bern!
@OmarSharaf Bernie jeste Židov, ali je prije svega liberal, ljevičar. Američki Muslimani upravo za njega glasaju. On je glas razuma.