Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eeeee sta bi Klintonka dala da jos jednom u zivotu u sebi osjeti tvrd \"k.u.r.a.c\"
@rus.......bacicemo ti atomsku mami medju noge !
sta vi znate,niste tamo i nemate pojma,samo iz mrznje i odbojnosti prema americi branite zatvorenih ociju gadafija,bas ste majmuni!
OVO NIST TREBALI STAVITI U RUBRIKU \"VIJESTI IZ SVIJETA\" VEĆ U RUBRIKU \"VIJESTI IZ KUKAVIČIJEG GNIJEZDA\"
\"ŠTO JE BABI MILO TO JOJ SE ISNILO\"
sad će reći da je i nju silov\'o
Ma da,sada će se naći 500 000 hiljada silovanih Libijki koje će da svjedoče o tome.Već vidjen scenario u gradjanskom ratu koji se vodio na teritoriji nekadašnje BiH.
Pa dok su Karadzicevi zlo.cin.ci to isto radili po BiH.......niste bili tako azurni !!!! SIKTER
Haj vi Amerikanci prestanite više lagati. I Libiju napadate zbog nafte, a ne zbog \"jadnog\" libijskog naroda... J.e.b.a.l.a. vas vaša \"demokratija\".
Šta sve gospođa Clinton nije u stanju slagati kako bi demonizirala Gadafija i opravdala NATO bombardovanje i kako bi se Zapadni kolonijalisti domogli nafte i velikog izvora pitke vode. Treba joj dati nagradu za hrabrost ipak je ona \" preživila snajperski napad na airodromu u Tuzli\".