Bivša reprezentativka Jugoslavije
0
Članica bande "Pink Panter" pobjegla iz grčkog zatvora
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja nekako ove ljude podrzajem...krađa zlata - metala koji sluzi samo za pokazivanje polozaja u drustvu mi je potpuno opravdana. krađa od bogataša koji su svoje bogatstvo ostvarili kapitalistickim svinjarijama jos bolje. dokle god ne kradu od fukare - obicnog naroda ja ovo smatram opravdanim. na tvu ne bude da je narkoman izbo nekoga zbog pet maraka, ali zato bude da fali automobil poznate licnosti.
dobro organizovan bijeg iz zatvora ,, nije ona džaba članica bande
Alo Servin i Srbin je*em vam staru obojici djukele jedne nesposobne primitivne.
i ja bih u ovu bandu :D
Da nije uzela godisnji ?
da,da..prljava krv Turskih k.opiladi srba!Svi su cigani srbi zlocinci,barbari,kriminalci
ja ovu ne bi smjeo opaliti,ko bogorodica te kokne poslije čina :)
@servin ode lik i moram reci da te kulturno dotukao. Sve svoje koment. procitaj i prvo što ceš zapaziti je to da si pun frustracija da ne kažem da si pošizijo. Znam da ceš i meni nešto vulgarno napisati al to nece promjeniti meni raspoloženje za razliku od tebe kojem je s.j.eban dan. Živio ti meni i dalje u oluji :)
HAJDE S.MR.AD.U PROSETAJ MALO I LIJECI SVOJE KOKUZANERSKE FRUSTRACIJE NEGDJE DRUGO OSTAVI PC DRUGIMA DA GA KORISTE ZA TEBE JE DIGITRIN PLAFON,MUKA MI JE OD TVOG PAMETOVANJA ! NEGO SKUCKAJ KOJU MARKICU PA IDI NA PARTIJU MAHALSKOG TRACA NAUKA TI NESTO NE IDE POGOTOVO ISTORIJA ! A NA KRAJU PO.SE.RE.M TI SE NA LIJEPU TVOJU P.USI VELIKU SRPSKU K.A.RU MOJU
Mi smo se prvo zvali Rašani (Rusi) i bili smo po uzoru na našeg vožda Stefana Nemanju katolici. Kasnije smo postali sluge Turaka kojima smo kod Nikopolisa sa 1500 naših vitezova pomogli da do nogu potuku krščansku Evropu i prodru na Balkan, gdje su nas strateški naselili u Bosnu i Hrvatsku da im branimo granice. Za te naše zasluge dobili smo od naših gazda Turaka ime Servi a zemlja Sirbistan, a u međuvremenu smo postali mahom muslimani. Kasnije smo postačli krivoslavci jer nas je Karađorđe okupio na jednom brdu i izdao naredbu \'krst ili smrt\' pa pošto smo kukavice prepadosmo se i primismo krst te postadosmo krivoslavci. Onda smo uneke skontali da smo mi ipak samo jedno pagansko pleme palilaca hrastovog lišća u šumi, pa smo se okrenuli komunizmu, a sad kad je i to prošlo ostali smo ono što je naša glavna karakteristika - terorističko genocidaško pleme koje patološki mrzi SVE oko sebe.
Idi uci voziti traktor pa kada naucis javi se...;) Ma milina te gledati na njemu kako se trudis. A mozda Vam je u genima da znate sa njim upravljati. Servo ima li sta novo u beogradskom pashaluku...?
\'\'zlata - metala koji sluzi samo za pokazivanje polozaja u drustvu\'\' Hajd se malo obrazuj kopitaru. Zlato je najbolji provodnik i ima nebrojene tehnološke aplikacije, od automobila do space shuttla. Levatino.
SRBIJA DO TOKIJA (suši restoran \"Tokio\" u Zemunu)
Što je ta Jugoslavija bila neka fina zemlja, reprezentativci sportisti - kriminalci hahahahaha
Raza Mujanović Pink Panther......
A ako smo toliko bezvrijedni zasto smo u EU i zasto imamo najljepse more, obale, ostrva... A ti jadan Servin nemas ni kade da se okupas. Pricas servine samo gluposti budi konkretan. Samo ti sada meni odgovori imas li traktor?
Jeste moj DEDA je bio u č.e.n.i.k.u.š.i kaže da mu je dobro bilo. možda imaš moj gen, odnosno gen moga Dede. A ako smo toliko bezvrijedni bili zašto ste ondavi Servi letjeli u HR.?