Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prtal stramo zasto zuris nije mi jasno covjek je bio lopov i samo htijo malo para nema veze sa al kaidom i sa islamom samo etiketa nerazumijem
Nije lahko je danas naći žirante, moraš se svakako dovijati.
Al Kaida ili ne, očito je da dečko nije upućen da danas u bankama ne možeš opljačkati za kifle. :) Ovo je prije način da se privuče što veća pažnja medija, jer je opće poznato da se teroristi hrane medijskom pažnjom. Ali sve su prilike da svijet nikada neće čuti njegovu stranu priče, već će postati mislim prvi šehid u pljački banke.
ШТА ДРУГО ОЧЕКИВАТИ ОД ПОТОМАКА ПЕДОФИЛА МУХАМЕДА И ТЕРОРИСТЕ БИЛ ЛАДЕНА.ОВА НАША ЖГАДИЈА ЈЕ ДА БОГ САЧУВА. УСКОРО ЋЕ СВИЈЕТ КРЕНУТИ У ЧИШЋЕЊЕ БАГРЕ ЈЕР СВАКОДНЕВНО ЦРНА ХРОНИКА ПОЧИЊЕ С ЊИМА
Ma naravno, svaki od njih kaze ja sam clan Al kaide, sad cu vas pobiti sve. Dokle je doslo, ne moze neki covjek ni pokusati opljackati banku da ga ne povezu sa Al kaidom...ccc i onda istog roknu u vugla da ne bi reko da nema nista sa Al kaidom... Izgleda ovu organizaciju Krstaši i conisti koriste samo za vadionu da bi opravdali sve svoje napade i ubistva muslimanskog stanovnistva !
Ovakvi u Bosnu stalno pristižu, a zovu ih prijateljima Bosne. Razlika je samo u tome što ovaj ima pušku i izvadio ju je na nezgodnom mjestu.
MUSLIMANI SE NISU NIKADA OGRADILI OD OVIH B U D A L A TERORISTA.. TO JE ZNAK DA PRIHVATAJU OVAKVE ! SVE VAM GOVORI TO O VERI !
Tvoj komentar odise miroljubivoscu islama.
gore su ovi budale sto objavljuju i sire ovakve lazi. Gdje ce vam ljudi dusa sto ovoliko lazete, sram i stid.
Ti kobilo da sutis
Svi ste vi obmanuti TV-om, samo budale jos vjeruju u ono sto TV kaze, sve vezano za dnevnike i informacije, jer sve sto kazu u tome je 10% istine a 90% LAZI. Al-Qaida je Cionisticko-Jevrejsko-Krscanska Grupa oformljena da blati JEDNU I ISTINSKU BOZIJU VJERU ISLAM. Voljeli bi to ili ne, Islam je jedini ispravan. Samo jos budale misle da je Islam terorizam. Ako jos tako mislite, upucajte se u glavu jer ste stoka.
\'\'Ne zove se Al-Bakida, vec se zove Al-Balijda, sjeme joj je Anadolsko, stablo joj je Avganovsko, plodovi joj teror svjeta, sto u nasoj Bosni cvjeta.\'\'
Jel pokazo člansku???
TERORIZAM = MUSLIMANSTVO
Prije bi reko da je to član Al-CIAide. Inače sem četnik je bolji izbor.