Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to sam ja prdno
Imaš li šta protiv toga ???*
Jesam, načitan sam, obrazovan sam, pametan sam !!! Imaš li šta protiv toga !!!
E fala ti ko bratu, mogli smo poumirati a ne bi smo nikad saznali za Pangea Proxima da nam baš ti na ovom portalu nisi to rekao. Ti si živi genije i prosto je nevjerovatno kako je ovaj svijet mogao opstati bez tvojih savjeta, tvog nadzora i tvojih opaski. Imali smo ludu, ludu sreću da preživimo bez tebe. Od kako si se ti rodio puno nam je lakše. Što si ti informisan i načitan, pa nije niko kao ti hebote. Niko ! Eto još jednom hvala u ime čovječanstva, u ime cjelokupnog ljudskog roda što si nam otkrio buduću Pangea Proximu.
Svi kontinenti, na ovome svijetu će se jednoga dana spojiti u superkontinent - a taj superkontinent se zove Pangaea Proxima !!!