Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cia tako postena agencija. med i mlijeko od vietnama ,preko egipta, libije, iraka i sirije posijala. tako krasdme metode izvlacenja informacija izmislila da ovi u nerazvijenom svijetu to zovu mucenje itd,itd. sve u svemu to je agencija mira i buducnosti ali tvornica oruzija.
pa uglavnom CIA pomaže u drugim zemljama da zajašu na vlast .. neka vide kako je to kad ti neko dovede nekog baju
Ovaj zlatni retriver neće ući u white house.
Ja ipak mislim da su marsovci krivi
Što hoće da svi ukinu Trumpa, jedinong predsjednika koji je demokratskim putem došao na vlast. Anglo-saksonskoj bankarskoj mafiji je trn u oku čovjek koji je bogat i time nepotkupljiv, zato će učinit sve da ga maknu i postave marionetu koja će ih slušati.
sejtani mu pomogli :)
Debilizam.
To samo pokazuje da su Amerikanci nejednakopravni u svijetu pa im drugi biraju predsjednika. Pod hitno tražiti da se u Sejdić-Finci ugradi i klauzula o jednakopravnosti Amerikanaca.
ma ko ce ga znati
ovi izgoreli po glavi skroz
Malo hakovali Hillary mailove itd...
Nekad je CIA bila pojam zajebane agencije, a sada javno priznaju da im rusi rade šta hoće