Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba to potamaniti, to ce samo otpasti.
eto karaju vas sad ko sto su i nas. lepo leto jebali vas ameri u dupe. Plakacete vi sa jugoslavijom stoko, treba vas sve potamaniti, i vas i amere i siptare i hrvate. Doci cemo mi vama svima glave jednom
To je skoro tako, da nema Amerike bio bi neko drugi, mozda jos gori.
kakav dzihad, pa ti bi prvi u misju rupu pobjegao kad bi prva puska zapucala. polako ba. sjebace amerika sama sebe. al ce nas kinezi uzjahati
Boli me kurac za iracane i turke-srbe,oni su svi gamad.CIA,guzi stoku gdze god mozes i nemoj zaboraviti montenigere,nanu im jebem ima i njih da se sjebe za sva vremena.
ma sami ce oni sebe jebati kite obicne..
JA, sta o EL POPUSIS ?
vi balije ste naj veci misevi na svijetu !!!!!!!!!!!!!!!!!toliko
la ilahe illelah muhammedu resululah
moze se probati,
PA STA MOS SA DZIHADOM?? IZGUBITI GLAVU I NEZNAS ODAKLE TE MAZNO,KAD TUKU IZ OKEANA IZ VAZDUHA SA 10 HILJADA METARA I STA MOZES ???MOZES SJEST I PLAKAT KO PAS KAD MU GAZDA NEDA KOMAD KOSTI,AJDE BA DICES SA SILOM IMAT POSLA NIJE JOS NIKO,VIDIS KOLKO SU VIKALI SRBI LUDI SRBI IMAJU,OVO,ONO MA KAD JE ONAJ JEBAC KLINTON NAREDIO DA IH OPERU,BEZI TA SILNA ARMIJA SVE MOSTOVE MU RAZNEO............JAKI SU I NEMOZE IM NIKO NISTA,NEGO TAKO MALO AL-QAIDA POSTAVI KOJU BOMBU)OVI SU ZNALI I ZA BLIZANCE (((CIA))) AL SU PUSTILI DA OPERU VELIKE PARE MILIJARDE DOLARA! I SADA PRAVE OPET NAJVECU ZGRADU NA SVJETU,STA MOZES NJIMA??
Pise Avaz, a prenosi NYT;-)
ma nista drugo osim EL DZIHAD!
BOG dragi vidi sve!
I sta sada...Narod je iziginuo, zemlja se raspala a normalnog zivota ni na vidiku. Boze dragi, koji je su to idioti ti amerikanci.