Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ček ček samo dok obama ode a dođe onaj donald tramp ili buš još mlađi,onaj je buš bio budala a ovaj još veće,ili onaj milioner,kad se počnu paliti da ameriku neće niko zajebavati a pogotovo rusija,pa kad udare na ruse a rusi uzvrate,a priključe se i ostale zemlje,evropa americi a kina rusiji pa udri,australija americi samo nije jasno bliski istok kome će,nikom najprije,tu je počelo i tu će završiti
A i da imamo, klix bi prvi za to znao!
Putine sledeći put im pošalji pismo šta planiraš ili obavijesti crnju preko skajpa. Najmanje što si mogao uraditi je da ih obavijestiš porukicom na vajber. Sram te bilo ;-)))
Cocain Import Agency
ko o cemu...
CIA: Imamo ljude u Putinovom okruzenju. Bič pliz.
hahahaha
Pa znamo da su sve dogovorili šta će im ljudi u Putinovom okruženju??:)
Bas njima treba vjerovati.