Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOST HONEST AND DEDICATED TO HER WORK FOR 27 YEARS AT CNN WILL B GREAT MISSED AT CNN STUDIOS GOOD LUCK AND GOOD JOB ALL OVER THE WORLD .ONE PLACE U WONT EVER FORGET IS SARAJEVO WHERE U WERE ALMOST KILLED BY SERBIAN SNIPER DURING THE WAR 1992 THRU 1995 .I KNOW U GOT WOUNDED IN SARAJEVO I HOPE U R ALL HEALED AND PLEASE COME AND VISIT SARAJEVO IN PEACE.
dobro ba srbi pa do kad mislite da niko nista ne zna samo vi da ste najpametniji mislim ako je zena rekla svijetu istinu o tome sta se desavalo u ratu u zajednickoj nam drzavi ne morate odmah da je prozivate.. ipak je to njen posao i nije mi jasno sta ste ocekivali od nje. budite pozdravljeni i cuvajte se medzeda po sumama...
Ovo samo sarajevske blije mogu voliti ... ista je ko i oni ... prefrigana lazljiva ruzna zla i glupa
Moralna prostitutka, fizicka drolja.
Kurava nevidjena. Cuveno je njeo izvjestaavanj u zivo sa sahrane Majke Tereze u Indiji kad je satima gnjavila o vjerkoj netrpeljivosti u mjestu sahrana te kako islamisti mogu svakog trenutka da napadnu povorku, nidje islamista, nidje veze. Ravaku je boga molila da se ustvari tako nesto desi. Ona je jedna obicna vjestica a a ko je pocaski gradjanin Sarajeva to jednako govori i o njoj i o Sarajevu (ako znate sta mislim).
\"There are some situations one simply cannot be neutral about, because when you are neutral you are an accomplice. Objectivity doesn\'t mean treating all sides equally. It means giving each side a hearing.\" Počasni građanin grada Sarajeva . RESPECT !!!
sve najbolje u buducem radu velikom prijatelju Bosne i Hercegovine Amanpur.
Sto te otac nije izdrko majmune glupi svima bi uslugu ucinio
KUCKA IRANSKA
Prava novinarka! Prenosila je cet.ni.cke zlocine......mada je i sama bila, mnogo puta zrtva cet..nickih granata......ona je zena HEROJ!
kakav crni prijatelj bosne , to je zlotvor kakvog nema . gradila je karijeru na muci bosnjackog naroda , stoka jedna . vidi joj glave nit musko nit zensko .
Ovo je ona lazljiva kucka sto je pisala za omarsku, Umri kucko!!
uopste nije prijatelj Bosne, sakrivala se po Sarajevu i izvjestavala kako su padale granate, a cuvala svoju guzicu. Ona je providna novinarka, koja je gradila karijeru na tudjoj muci.
prijatelj bosne , izuzetna novinarka
crkla dabogda jeb. ti pas mater