Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ozdravi Hugo
Aferim Bosna,!
Hugo ,ozdravi i bori se dalje za tvoj narod !
U komunizmu prvo ljekar pa onda bog pomaže, u kapitalizmu obrnuto.
Idite u pm mudzahedini i vehabije, gonite se iz bosne dok jos mozete, necete vi nekakvi seljaci koji ne znaju izgovoriti hajmo pravilno, necete vi mijenjati nase obicaje, vasi pritisci na javnost jaki uz pomoc nekakvih probisvijet hodza, opca populacija nece biti dirigovana vasim stapicima, mi cemo nastaviti novu godinu, oba bozica, bajrame itd... zato sto postujemo druge i zato sto smo oduvijek takvi bili. Necete uvesti Serijat gdje je jedna zena govhno a musko kao bog, vi koji imate vise zena ne radite nista vise nego da varate svoju jedinu i pravu zenu, vi koji mislite da ste najpostenije osobe bez mrznje u sebi vi se varate gori ste nego mnogi najgori zlocinci. Ako vam se ne svidza u Bosni mrs iz nje i idite tamo u zabit saudije i fak of.
ni oni nisu slavili novu godinu a bosnjaci slave taj izmisljeni krscanski praznik. sad kad bude pravoslavna nova godina, svi na ulice....slavite i to....to su nase komsije, nece oni nas....