Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima dvoje vanbracne dijece, toliko o njegovom katolicanstvu.
@sarajevka, posto nisi sigurna evo da ti odgovirim. Nije njegova majka mjenjala vjeru jer je rodjena, odrasla, zivjela i umrla kao katolkinja. Ne mijenjaju svi vjeru radi koristi, samo oni malo pokvareniji.
a divi princa ko gestapo
Živo me interesuje da li je i njegova majka, Grace Kelly promijenila vjeru prije nego što se udala za njegovog oca. Nisam sigurna da je Grace bila katolkinja.
@mh G.lup si :)
Isto si moj cuko, samo kad moj cuko laje ne smrdi mu iz usta kao tebi
Cud je zenska smijesna rabota ! Ne zna zena ko je kakve vjere; stotinu ce promijenit vjerah da ucini sto joj srce zudi.
da su pravki ljudi postali bi mus.limani, ona bi bila u popuno zamotana a on bije redovno degenecio ako mu neda seksa a onda dovodio kuci jos par maloljetnica od 13 do 15 goidna
Ah ti krščanski fundamentalisti i njihovi prisilni, ugovoreni brakovi...
Trebala bi da bude svjesna da, kad bi je on zaista volio, nikad to od nje ne bi trazio. I sta ce onda sa covjekom koji je ne voli. Odgovor \"radi para\" je besmislen, razmislite malo kakoav je zivot bez ljubavi, makar imali brda para....
Ne znam zbog čega je zbog ljepote nije sigurno.
i Aboridžanka bi ona postala zbog moći i novca , a možda je velika ljubav :)))))
Sve za pare.Pardon, htjedoh reci LJUBAV, Vasa Visosti.
PRODALA SE ZA DZAK BRASNA!
Cuj katolicanstvo zvanicna religija? Da su u Evropi ili gdje blizu nje, morali bi napustiti tako nedemokratske i diskriminatorske odredbe.