Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi izbjegavali, ne izbjegavali virus ona će vam doći u tijelo. Isto kao što alergičari ne mogu izbjegavati polen i ostale alergene na koje su alergični, tako ni vi nećete moći virus, osim ako ste baš sposobni, bogati (imućni što bi rekli muslimani), i drugačiji od većine, npr ako živite u bunkeru inače ili na drugoj planeti. Kad se previše opirete prirodi, sudbini, prisili Boga da vas prosvijetli, tad se javljaju fizički simptomi kao što je bol, a to se zove somatizacija.
ti si somatizator
Ovo je jezivo cuti a kamoli vidjeti...
kao da je nešto drugačije bez ove pandemije? ionako skoro svi sjede kući i bulje u ekrane... čak i prilikom šetnje
@Masnica1992 znam ja lika, po čitav dan u kući, ima anksiozni poremećaj, depresiju, shizofreniju, poremečaj ličnosti, katatoniju, psihozu, i deset fobija...neki kažu sjedenje je uzrok toga, a on kaže to je uzrok sjedenja i neizlaženja