Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da li je ovaj avion uopste ikad i poletio? daj nek' provjere ovi na 'erodromu dobro.
ovo k'o da su ljudi letjeli u vojnom stealth bomberu B-2, a ne u putnickom avionu pa nest'o sa svih mogucih radara.
Ovo je zaista sramotno,koliko se hvale da je tehnologija uznapredovala,da imaju dobru tehnologiju do sada bih mozda i spasili "prezivjele".. Tuzno,tuzno..
Mozda su se vanzemaljci upetljalu.
Zaista nevjerovatno a tehnologija toliko napredovala, izgleda da ni to ne pomaze. A jadne porodice i dalje u neizvjesnosti i sa trackom nade iscekuju neke vijesti.
Svi mi, bez obzira na naciju i vjeru, koji volimo da slušamo Cecine pjesme, i koji želimo da Ceca Ražnatović održi koncert u Sarajevu...Ovo je naš POZIV ! PODRŽITE NAS: https://www.facebook.com/pages/Ceca-u-Sarajevu/821069187908023
Ceca nije dobro dosla u Sarajevu. A ne bi me zacudilo da neki balija stoji iza te stranice, zalosno :( Najvise je slusaju oni koji ne bi trebali.
ili se bermudski trougao preselio u aziju
vvv
prosto je nevjerovatno da na sadašnjem razvoju tehnologije u avionu ne postoji apsolutno zaštićeni od svega GPS lokator, koji bi radio i kad bi ga nuklearka zdrmala
NARAVNO da nema jer je raznesen raketom sa zemlje ili mora !!!!!! Pretvoren u prah !!! A da nece sad biti vanzemaljci posto se ameri trude svim silama da dokazu kako nas posjecuju redovno neka bica sa udaljenih nam planeta!!!
To je najveća glupost! Pa da je raznesen raketom, svi bi dijelovi bili na površini! Našli bi ga za tren!
E kad ga kineski sateliti ne mogu otkriti!!! Njemački mediji javljaju da su skoro svi mobilni telefoni putnika i posade dostupni i zvone na poziv ali se niko ne javlja. Po nekoj logiki da je pao u more bili bi nedostupni. Misteriozno!!!
Buraz, al baš kod svih putnika. Ne vjerujem :-)
ma vanzemaljci 100% :D
isuse boze...