Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa vi sarajevo-x tacno pojma nemate kad dopustate stoci redovno ama svaki dan da komentarise i vrijedza muslimane imate nadimke kretena ili ste mozda vi ti koji se prestavljate kao srbi da bih privukli citaoce NEKA VAS JE SRAMOTA CJELA REDAKCIJO SA-X TACNO STE NESPOSOBNI
STVARNO SVAKO IMA PRAVO KOMENTARISAT POPUT OVE DVOJICE... PA BOLAN STO DRUGE PROVOCIRATE NISMO MI KRIVI STO NEMATE NIKOG I STO VAS JE SVAKO ODJEBAO... AL BOLI VAAS K.U.R.A.C BAR IMATE KOMPJUTER DRAMA STE... J.E.B.E.M LI VAM MAJKU MRTVU I KCERKE AKO IH IKADA BUDETE IMALI... J.E.B.E.M IH KAO NA ONOM VASEM SRPSKOM FILMU ONO DIJETE KAD SE TEK RODI TAKO JA J.E.B.E.M VASE!!!
sarajevo-x kvazi novinari izgleda jos nisu uzeli kurs gramatike
tuzno..upropasti mi dan kakav je to frizider kada se sam zakljucava ? vjerovatno neki industrijski ? idioti nisu onemogucili pristup djeci tome ..
TURSKA POSLA. nije imalo cime da hrani bijdu pa ih pozatvaro i potusio
Jedini zluradi komentar je od tebe majmune bolesni smrdski j... ti Rat.ko ma.ter.
jako zalosno a ti ...a ti đubre što se kriješ iza G Bukovica nemas nista ljudsko u sebi samo nacionalizam i mržnja postoji kod tebe smeće jedno ...bolje ti je da nisi nista napisao i.m.becilu..
rahmet im ...djenet im.... ha ha ha ha ha zato sto je turchin, zato sto je nas!!!! da su necija drugog djeca vidjeli bi zlurade komentare bolesnih boleshnjaka...
Pa nemoj onda da citas ako ti se dan tek tako unisti..... A djeci dragoj da Allah dragi podari dzennet i da njihovoj porodici bol olaksa i saburom ih okruzi
MOLIM DA SE OVAKVE VIJESTI IZ SVIJETA VIŠE NE OBJAVLJUJU. NIŠTA NEMAM OD TOGA ŠTO SAM O OVOME OBAVJEŠTEN SAMO MI JE UNIŠTEN DAN.
Boze sacuvaj...
katastrofa, rahmet im dusi :(
strasno ! :( rahmet im..
Boze dragi....ne mogu da vjerujem....rahmet im vjecni Ne ponovilo se nikom vise