Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje ste sad Čarliji? Gdje ste sad Ajs Baket Čelendžeri? Gdje ste sad borci za ljudska prava? Gdje ste sad šeici? Gdje ste sad ISIL džihadisti? Gdje smo mi?
@milos-jahorina Da ti je IQ manji za jedan bio bi usisivač..
POvredis popa,hodžu,budu,jehovine svedoke to je sloboda govora povredia rabina moras se ispricat. A mocni su jebli sebe.
Najveci izbor kvalitetne led rasvjete ZAŠTO IZABRATI LED? - Energetska efikasnost - Uštedite novac - Dug životni vijek - Brzo paljenje - Sigurnost fb.stranica https://www.facebook.com/ledsplendor Dostava na kućnu adresu, plaćanjem pouzećem 066 645 645
Zaboravili su Jevreji holokaust, Varšavski geto, 6 miliona ubijenih sunarodnika od strane nacista! SRAMOTA!!!!
fasizam nad djecom. lako se izivljavati nad slabijim. a dokazano je da zlostavljani postanu najgori zalostavljaci. jevreji, neka vam je na cast. fuj.
Nije li ovo krsenje ljudskih prava. Gdje je sada ova ''svjetska policija''
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
"_"Izrael targetira palestinsku djecu već godinama", za Anadoliju je izjavio direktor Ahrara Fouad Khuffash." Naočigled cijelog svijeta. I svi šute! :(
sezame, u pravu si. samo sto je to u cijeloj ovoj prici najnebitnije.
:))) shvatam tvoju frustraciju, cak stovise - dijelim je s tobom... ali nekako mi od ovakvih prica takav grc u stomaku... sto naravski nije izgovor da se ne ukaze na sistematsko silovanje jezika, ali eto... jednostavno sam preosjetljiva na djecu i djecje patnje, pa u tom trenu nisam mogla ne pomisliti da pored jadne djecice u zatvoru jezik dodje bitan kao lanjski snijeg... ali svakako razumijem tebe i sto zelis reci ;)
Kad pročitam ovakav tekst i vidim šta ta židovska djubrad radi,prvo sto mi padne na um jeste žal za vremenom Adolfa Hitlera. Svi ratovi traju jedno vrijeme pa prestanu. Ovaj nepravedni rat protiv Palestinaca nema kraja. Ovo je sramota cijelog svijeta na čelu sa Fašističkom Amerikom. Da je kojim slučajem Hitlerova Njemačka ratovala još koju godinu,gdje bi bili židovi? Za palestince znam gdje bi bili. "Hajl Hitlerrr!!!
ma ti nisi normalan, šta god da su izraelci radili zadnih 50 godina je med i mlijeko naspram hitlerovih dešavanja u drugom svjetskom ratu. I klasični napaćeni bošnjo si koji zločin odgovara sa zločinom. Znači po tom, bukvalno treba pobiti SVE ama baš sve jevreje na ovoj zemaljskoj kugli. Bravo za generalizaciju godine. I onda se žalite što sve muslimane smatraju teroristima. Vjerovatno su i četnici istu stvar kontali ko ti 90tih - treba pobiti sve bošnjake, to su govna, bez njih bi ovaj svijet bio bolji. Vidiš da takvo mišljenje što ti imaš je bolesno.
Hitler jedne prilike rece::: Nisam zelio pobit sve cifute(zidove) da ih moze i ostatak svjeta upoznat Vala koliko god je bio fasista izgleda sa zidovima nije grijesio
baš me interesuje koja je budala to rekla poslije hitlerove smrti, pa se to proširilo ko crna kuga. Kao što je rekao Ivo Anrić, ne treba vjerovati svemu što piše na interentu :)
prelijepa demokratija koju promovise izrael. prelijepo. -_-
A da li je to terorizam?!
Razumio sam ja tvoju konstataciju ali eto onako Bošnjački(kulturno) da se ja fino izrazim šta je to..
Izraelci su jako dobri u odnosu na režime oko njih. Samo u Siriji je u posljednje 3 godine ubijeno preko deset tisuća djece, a mnoga koja su završila u izbjeglištvu se iskorištavaju kao roblje. Saudijci kupuju djevojčice a Turci dječake iskorištavaju za robovski rad. Izrael je izmislio ljudska prava za sve njih.
Idi im na redaljku nek te karaju kad ih toliko gotivis.. Nek te jako zagotive!
Eto kako se regrutuju novi Palestinski borci