Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"...da je riječ o pravoj osobi\" ...da je riječ o ubici.. valjda.... :S
Pa pravoj osobi, insan je u pitanju, mogao je da bude robot ili neka zivotinja.. Cestitke redakciji na pismenosti !!
Za ubistvo četiri osobe osumnjičen je 25-godišnji Keith Johnson iz Buffala, ali je tužilac Frank Sedita izjavio da sumnja da je riječ o pravoj osobi. \"da sumnja da je riječ o pravoj osobi\" Kakvoj pravoj osobi, nekontam ??
Zabava je organizovana povodom prve godišnjice braka između Danyella Mackina i njegove supruge Tanishe, koji su se vjenčali u Teksasu i vratili u Buffalo zbog proslave. TREBALO IM GODINU DANA DA DODZU IZ TEKSASA U BUFALO? SPICA...