Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Religija sluzi samo da se masa izbaci najgore frustracije. Hindusticki spomenici stari hiljadama godina su bila stalna meta i dosta ih je sruseno u muslimanskim zemljama, Ovi sad vracaju i tako se vrti u krug.... uvijek neko nekome smeta kao rezultat religijskih razlika. .. a svi uvjereni da su u pravu i da je istina na njihovoj strani..
Indijci su po istraživanju najveći rasni i vjerski mrzitelji.Ne vole oni ni hrišćane, ni muslimane.Ta nacija je zla u krvi. Ološ od ljudi. Pljuju po UK o zapadu a bježe na zapad. Pljuju po zapadu a mole za investicije. Hoće sa Rusijom a kur..aju se sa zapadom. GDP po glavi stanovnika niži nego u BiH a da ne pominjemo ostale u regionu. Boje se Kine i Pakistana i zbog toga traže zaštitu od Rusije do SAD.
Iskren da budem voleo bi da dodje do rata izmedju Indije i Kine i da se potamane medjusobno !!!!
U Indiji je na vlast lik koji mrzi muslimane i to javno pokazuje !!! Nisu mi samo jasni oni Arapi što ga primaju,kao i radnike iz Indije. Inače Indijci mrze i belce !!!
Kaže nelegalno izgrađena a starija džamija od njihove države i zakona.
Sve sto je sveto indijcima je prokleto
Kada su rušili prošli pit džamiju pito sam se zašto braca na reaguju ima ih oko 204 miliona dobio sam bruku dislajkova. A ipak sam bio upravu trebaju i reagovat će. Masallah
Hah brat jer je Musliman a ne znaju ni da postojiš ti ni ova država