Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Most je tek sada profunkcionisao: pješaci sada mogu slobodno prelaziti cestu, sve dok ne uklone most.
Dolazi vrijeme sporog propadanja trenutne Civilizacije i vrijeme dundjera, nesposobnjakovica, brzopletih "rjesenja" s neistrazenim rizicima i posljedicama velikih problema poput klimatskih promjena... U USA se inace infrastruktura poput puteva, pruge, i mostova raspada jer je vecim dijelom ili dosla do ili vec presla projektovani zivotni vijek ali vise nema love ni 'poleta' da se to mijenja novim. A i ono malo sto promijene, biva nekoliko puta manje kvalitetno od nekadasnjeg.
Ne bih rekao da je most visok 53 metra...
Kako je brzo postavljen,dobro je i izdrzao sedmicuu dana
Kineski čelik.
Baš su bili kurate sreće!?
Da se ovo desilo u Bosni, odmah bi Bakir bio kriv. Pominjali bi mu majku i pleme i sve po spisku.
Kao da su im Kinezi pravili most.
kinezima se ovakve stvari ne dešavaju.
Mozemo se sprdati sa Kinezima koliko hocemo ali mi smo za njih jedna obicna nula, ustvari mi ni mosta ne znamo napraviti kako treba al eto pravimo se da smo najpanetniji