Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majmunska posla............. bukvalno
Pa to nije cimpanza, vise mi lici na neku vanserijsku gorilu Na kakvim je drogama ta cimpanza pa moze ruke iscupati... Nije mi jasno da majmun, malo veci od prosjecnog psa moze da ruku iscupa o.O
Čimpanza je 4x jača od čovjeka,pročitaj moj komentar dole..
pa slabo ti onda sta znas... lobanja čimpanze je 3 puta jača od ljudske...moze pasti sa nekoliko desetina metara direkt na glavu i mirno se odsetati...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
smrt cimpanzama!!!
e svasta hahah
Pouka ove priče je da nikad ne znas sta sta donosi novi dan,i zato život treba cijeniti i uživati u njemu koliko se može uživati u današnjim vremenima.
Pouka kod 90% vijesti sa Klix-a :)
život piše drame
Nisam znao ni da je cimpanza toliko agresivna, ni toliko mocna zivotinja da otkine covjeku lice i ruke.
Čimpanze su nekoliko puta jači od ljudi,odrasla čimpanza ima ogromne očnjake,brži su i znaju visoko skakati, veoma su teritorijalni,sigurno je čimpanza to smatrala svojom teritorijom i napala tu ženu. Čimpanze kad su teritorijalno ugroženi, tj. ako im neko "uđe" u teritoriju oni napadaju i ganjaju te dok te ne ubiju,zapamte ko je ko...kod čimpanze mišićna vlakna su bliže kostiju nego kod čovjeka i generiše brže i više energije,uz to čimpanze ne mogu da kontrolišu mišiće kao čovjek, pa nerijetko koristite više mišićne snage nego potrebno :)