Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolazi američki crnac pun sebe sa svoja dva metra i šakom dolara, bahato upada u birc i s vrata se izdere: - Viskiiiii ...!! Pijucka on svoj viski za barom kad primijeti Rusa od dva i deset kako naiskap trusi votku. Naduri se kmica pa naruči dupli viski i taman ga ispija na eks, kad vidi onog istog Rusa kako naiskap trusi dvije duple votke. Već ljut, naruči on bocu viskija i ispije ju naiskap, kad primijeti pred Rusom dvije prazne boce votke. Totalno popizdi, ustane, raskopča hlače, izbaci ki*u na šank i pokaže je Rusu keseći se. - Ovo je Bill! Rus se nasmije, ustane, raskopča se i izbaci na šank dvije kite. - Ovo je Černobil !!!
heh.... dobar...
"A na rusku pomoć - i to je jasno - skupina G7 ne može računati." ..Pa, šta su željeli, to su i dobili..
Samo jedna bitna cinjenica izostavljena, reaktor se nalazi 100 km od Ruske, a 2.000 KM od Njemacke granice...
jo Nešto sumnjam da je i jedna činjenica izostavljena.. Možda se nalazi 100 km od ruske granice, ali i od Kijeva koji ima 2,8 miliona stanovnika.. Rus nikada nije oklijevao da uništi svoje, ako će to uništavanje nanijeti veliku štetu neprijatelju ili suparniku počevši od Kutuzova pa nadalje.. atheos Ti voli svoje amere, koji su od dvije trećine vlastitog naroda napravili pasivne, debele trutove, a ja više volim i poštujem "lude" Ruse.. Svakom svoje.
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Kada Rusij aima para za ratne igre i slična sranja onda bi trebala imati para i za ovo... ona je svakako primarno odgovorna.
Cenobilj nije u Rusiji nego Ukrajini i to u onom "europskom" dijelu pa tako bi trebal Europa da to finansira kad vec imaju za rata.