Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoće li biti jednom i kod nas malo izbjeglica?
KAko ovaj klix samo uspije naći kretena da istakne njegovo mišljenje. Glede naslova očito da je Merkel NAMJERNO uvela NEKONTROLISANE migracije, kao neku vrstu HITNE TRANSFUZIJE, da bi uvela svježu krv u ocvale njemačku populaciju kojoj ni EU ne pomaže da oporvku. A ovi igrokazi sa bebama na žici i slično je sve dio aranžiranog folklora na kojeg mnoge evrospke države, pa i SLovenija više ne pristaju. Ili bar ne DUGOROČNO ! Kako ba drugačije uvesti 10 milona muslimana a EU ima 500 miliona kršćana
Čini mi se da i Trump prijeti 10 miliona BRZIH GONZALESA u SAD pristiglih isto tako jel nekontrolisano a zemlja aposlutno kontrolisana na ulazak i jednog jedinog MUSLIMANA ??? Pa ako bilo kom normalnom ovo strašno ne zaudara onda nije normalan.