Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AHHAHAHAHAHHAHAHAHAH...zamaglili dojke vucice HAHHAHAHAHAH....koja bolest jbt
OSNOVE ISLAMA NAPISANE U KURANU SU BOLESNA LJUBOMORA...NAPISANO MAŠTOM MUŠKARCA A ME OD BOGA. .MUŠKARCA KOJI ŽENE SMATRA ROBOVIMA STVORENIM ZA ZADOVOLJAVANJE MUŠKARACA..ZNAČI OBIČNI ČOVJEK UZ SVOJU MAŠTU JE NAPISAO KURAN KAO I DRUGE VJERSKE KNJIGE
ja ne znam gdje to pise da se zene moraju umotati kao mumije da bi bile muslimanke malo se tu pretjeruje sa njihovim zakonima a najtuznije je to sto su i ovi nasi pacenici poceli da se koriste tim metodama. treba zabraniti zakonom da zene pokrivaju lice i da se tretiraju kao robinje
Zapadni smradovi bi samo zavađali muslimane
Čovjek bi lako posmislio da iranski ekstremisti misle samo i jedino o sexu.
Ne treba, brate, ni disat...
@bibija Ko se, bolan, sexa na ulici, stanici i čekaonici?? Zašto svoju maštu proicirašu realnom svijetu?? To što se dešava tebi u glavi, ne znači da je stvarno tako.
Nista, samo zene zatvoriti u spajz i to je to... ocigedno je u njima problem. 🕋🕋
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lažete ko psi da samo vidiš treba u Teheranu.
Slično i Bakir radi na FTV i još očekuje da mu se pretplata plaća ... ???
Slično i Bakir radi na FTV i još očekune da mu sd pretplata plaća ... ???
kad nemas na sta drugo, onda ga na obris uha ispod marame bacas
iran kao i egipt i avganistan su nekad bilw normalne drzave dog cia nije odlucila da dovede teroriste na celo. I sad se ko fol bore protiv istih tih koje su doveli na vlast. formula isprobana daaaavno u juznoj americi. neki neprijatelj je potreban inace dolazi do krize u usa.
Sta je ovo iranci imaju fetis na usi???
usi su eeeerrrooooticne...cuvajte se momci :)
nazadno...bemlivam...
kada ti stavis maramu....i ja cu !!!!!
a meni su tvoje usi seksi...sta da radim kad izazivas !
PRIKAŽI ODGOVORE (5)