Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako stoje stvari sa našom stalnom podrškom Palestini i traženja da Jerusalim bude glavni grad Palestine, sve nešto kontam da nas neko nije ostavio u amanet Palestini, pa punih usta lajemo i na Ameriku i Trampa a palestincima stalno i bolesno titramo muda kao prije par dana na onom protestu.
Razocaran sam postupkom Amerikanaca.
A Ruski veto protiv rezolucije o Srebrenici nije bio ismijavanje međunarodne zajednice???
Potpuno se slažem s Palestincima. Sramota koja ponižava i muslimane i kršćane.
Ne ponizava Hriscane...ne izmisljaj.
JA kao Srbin podrzavam IZRAEL !!! Mozda ljudi koji mene predstavljaju podrzavaju ovu drugu stranu ali ja podrzavam izraelski narod ...
@kasperSRB1 Vaša urođena bolest podrazumijeva takva mišljenja.
@kasperSRB1 jednog dana tvoja pokoljenja iza tebe mislit ce drugacije, ne samo misliti, vec i suprostaviti se pravom zlu na zemlji ;)
Ma samo ubijajte jevreje i rješena stvar..........
Evo bolesnika ja kontam gdje je
@Herschel Ja jesam i ne stidim se toga.........treba ubijati jevreje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jekiji su ovim činom srušili rezoluciju 478 Vijeća sigurnosti UN koju su sami kreirali.Ako je i od njih previše je.