Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebetel vi ista sem nas?
Tako blizu..a tako daleko ... :(
Hahahahahah..... Vjestacka tvorevina zvana eu
Zivjelo bratstvo i jedinstvo SVIH ljudi na ovoj planeti! Samo ljubav pobjedjuje, mrznja, kriminalci, i fasisticka sitna gamad nikad nisu daleko dosgurali. Molim te lijepi Svijete, nauci od ovih balkanskih izroda, fasizam i mrznja samo donose patnju i bol, nista lijepo. Budimo ujedinjeni u EU ali i u Svijetu! Volimo se, gradimo i pravimo bolju buducnost za svu djecu!!!
Živila nam ujedinjena EU ! Mene je nakon Brexita nekako sad najviše strah ... nemira U ŠVEDSKOJ ! ( NAdrealisti, epizoda iz 1989)
ZIVJELA EU